Utopia Balcanica

Mîţa cu î din i, ghidul personajelor!

Vreau ca Mîţa să fie un webcomic serios. Am auzit că orice webcomic serios are o pagină cu prezentarea personagiilor. Atunci eu am lansat această pagină informativă, care se va găsi în meniul din dreapta şi care va fi actualizată în funcţie de cum evoluează povestea!

Personajele principale în acest webcomic de succes internaţional sunt precum urmează:

Mîţa (1) este o mîţă cu î din i, rasa albastru de Rusia, uneori malefică şi alteori doar jucăuşă. Este o mîţă de sex masculin, probabil, deşi nu-i cunoaştem îndeaproape viaţa intimă. Are o pasiune pentru maşini italiene (Alfa, Lancia, Fiat et co.). Îi place haşişul. Poate da dovadă de puteri supranaturale.

Iisus R. Hristoiu (2) este vecinul de sus al Mîţei. Ca şi Mîţa, ştie să facă minuni. La treizeci şi trei de ani, după numeroase eşecuri personale, ajunge să locuiască din nou cu taică-său Dumnezeu “Mniezău” Hristoiu, cu care are o relaţie tensionată. Iisus e uşor naiv şi, în genere, bun la suflet. Momentan e şomer. Poartă mereu ochelari de soare – unii zic c-ar fi rămas fotofob în urma unei învieri cu prea multe efecte pirotehnice, alţii că îşi ascunde de ta-su ochii injectaţi din pricină de vodcă, droguri et co.

Mario (3), de meserie instalator şi actor în jocuri video, este un consigliere al clanului mafiot Mascarpone. Adoră ciupercile. Este bănuit a fi una şi aceeaşi persoană cu manelistul Nicolae Guţă.

Şuşu şi Pişu (4) sunt doi repăraşi aspiranţi din cartier. Se zvoneşte despre ei ba că ar fi gay, ba că ar fi fraţi. Visul lor este să devină negri şi să cânte cu Akon, 50 Cent & alţi pulălăi.

Vulpea (5) este vulpea Oanei (clic!) iar Fredo şi Pid’jin (6) sunt Fredo şi Pid’jin, vedetele webcomicului cu Fredo şi Pid’jin (clic!). Mîţa îi pune la respect, iar ei au voie s-o puie pe Mîţă la respect acolo, pe saitul lor.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Desen
Desen
14 years ago

Fredo `n` Pidjin look like they’re stoned.

rake
rake
14 years ago

stoned to death. god damn jews.

Amonet
Amonet
14 years ago

Mario sucks

SUBST. HALUCINOGENA
SUBST. HALUCINOGENA
13 years ago

dar Scaraotchi si javra lui unde sunt ???

Eddie
Eddie
13 years ago

cand actualizezi lista?

Clau cu u accentuat
Clau cu u accentuat
13 years ago

Undi-i javra lu’ Satană?
Aaa, si mai erau aia cu paiu-n gura… moldoveni, parca.
oricum, ideea e geniala (:

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net