Utopia Balcanica

Concurs: guest strips!

Suferind de prea multă tensiune electorală şi dureri în gât, Mîţa cu î din i îşi revine mai greu din scurta ei vacanţă, iar eu vă provoc între timp la noul concurs pe care vi l-am promis.

E un concurs minunat.

Pe deasupra, e un concurs de guest strip-uri, adicătelea benzi desenate cu Mîţa făcute de voi, grozavul meu public cititor. Regulile dumnealui se face că sunt următoarele:


– Folosiţi personajele Mîţa şi Iisus (prezente mai jos în format .gif, pentru orientare, dar nu e musai să le reproduceţi ca atare) integrându-le după bunul plac într-o bandă desenată pe măsura umorului ‘mneavoastră.

Umorul este obligatoriu. Poate fi negru, sec, porno ş.a.m.d.

– E de preferat să naşteţi toată chestia cu ajutorul Microsoft Paint, da’ nu e supărare dacă apelaţi la fotoşop, creion, pix, sânge etc.

– Rezultatul trebuie să fie un fişier .gif sau .jpg cu lăţimea de 500 pixeli, înălţimea e “la liber”.

– Adresa unde trebuie să ajungă minunăţiile poate fi vasile@utopiabalcanica.net dar, din raţiuni tehnice, e mai frumos să mi le trimiteţi la drojdia@gmail.com.

Toate benzile participante vor fi publicate iar Mîţa va hotărî cine merită premiul cel mare!

Premiul cel mare va fi, după cum v-am obişnuit, o bandă personalizată cu Mîţa şi fericitul câştigător. De data asta, trofeul vă va fi oferit în formă palpabilă, de pus pe perete, în dulap sau unde vreţi, purtând semnătura autorului Vasile şi a Mîţei.

Dacă premiatul domiciliază în Bucureşti sau poate da fuga încoace, premiul va fi decernat în cadrul unei ceremonii cu bere. Altfel, va ajunge la câştigător prin Poşta Română.

Amin!

Totul durează până joia viitoare, 10 decembrie 2009 care este.

Post scriptum: Evident, nu excludem posibilitatea să existe mai mulţi câştigători.

ecouri

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Ultimele articole

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net
ecouri