Puşca şi cureaua revelată

Azi-noapte Dumnezeu mi-a vorbit. Îmi dau seama acum că tot ce am făcut aici a fost o teribilă eroare, că scriitura mea nu era altceva decât o unealtă a Diavolului. Întorcându-mi privirea cu 180 de grade, am reuşit să înţeleg Măreţia Lui.

Nu-mi mai rămâne decât să şterg cu buretele blasfemiile reprobabile la care m-am dedat de-a lungul timpului şi să-mi urmez noua şi sfânta datorie de a duce mai departe Cuvântul Domnului. Astfel Iisus mă va ierta pentru cruzimea cu care l-am portretizat în vicioasa bandă desenată “Mîţa cu î din i” – de fapt şi de drept “Satana cu î din i” -, care se încheie azi definitiv. Pocăiţi-vă! Dumnezeu vă iubeşte, de aceea vă va şi pedepsi amarnic dacă nu renunţaţi la mijloacele voastre necurate.

Căcat, pe bune, e ca şi cum aş încerca să vă povestesc chestia asta la cârciumă: nu pot păstra o mutră serioasă, vă prindeţi şi râdeţi de tentativa mea jalnică. Dumnezeu mi-a mai spus că o parte din şoferii RATB sunt azi în grevă, dar că mersul pe jos e sănătos. De asemenea, Dumnezeu m-a avertizat în legătură cu câteva perechi de şosete pe care le pierdusem sub pat. Aliluia!

Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

12 comentarii pe stil vechi

 1. Dacă era într-o cu totul altă zi, aş fi crezut că glumind, îţi baţi joc de mine şi de timpul petrecut sorbindu-ţî învăţămintele cu paiu’.

  Dar aşea, azi fiind ziua de azi care este, mă simt obligat să te crez şi să-ţi urez sănătate veşnică între buci!

  Profet fals ce eşti.

 2. Căcat, pe bune, e ca şi cum aş încerca să vă povestesc chestia asta la cârciumă: nu pot păstra o mutră serioasă, vă prindeţi şi râdeţi de tentativa mea jalnică. Dumnezeu mi-a mai spus că o parte din şoferii RATB sunt azi în grevă, dar că mersul pe jos e sănătos. De asemenea, Dumnezeu m-a avertizat în legătură cu câteva perechi de şosete pe care le pierdusem sub pat. Aliluia!

 3. Bibi

  Bah, tu stii cat de greu se citeste “the fine print” ala?

 4. PENTRU MIOPI «— notă pe care voiam s-o puiez înainte de copy/paste, dar mi-a apăsat Lucifer pe Enter.

 5. Pi dacă style=”font-size: 6px;”…

 6. Peseu: Is that an ancient dildo the bearded guy is holding? Sweet!

 7. Rahat cu rotile, hai sa fim seriosi! Nu te lasi tu de blasfemii, acuma, dupa ce ti-ai rezervat un loc printre flacarui! :P Chiar ma miram ce te-o fi apucat…

 8. …”de asemenea, Dumnezeu mi-a arătat, într-un filmuleţ flash sugestiv, cum o liotă de împieliţaţi negri îmi vor smulge pletele fir cu fir şi unghiile din carne, concomitent dansând în jurul meu şi cîntînd <> dacă nu o voi trece pe roaba lui Condeera înapoi la rubrica <>, ceea ce voi face, prin urmare.” :))

 9. (Se pare ca html-ul nu e de acord cu ghilimelele franceze. vor cinta “let me try, let me try, I don’t wanna say goodbye” daca nu o vei trece la rubrica “oile domnului”)

 10. Pintea, The One and Only

  Vasile, sa fii iubit! :))))))))

 11. Macar ti-a gasit sosetele…

 12. Fritz

  Traiasca Domnul, miopii si Ctrl-plusul!

Dă-ţi cu părerea

ecouri