Utopia Balcanica

Omul sfinţeşte jocul (faiv)

Păreri proaspete despre primul nivel al jocului Mîţei de la câţiva dintre norocoşii mei cobai. După cum veţi citi, atmosfera generală e entuziastă foc; ce păcat că timpul nu-mi permite să lucrez la mica bijuterie într-un ritm susţinut. De asemenea sunt foarte leneş.


Pisicu:
Mi-a placut foarte mult şi mi-a amintit pe alocuri de Super Mario, jocul tinereţii mele.

Radu:
Într-o propoziţie, jocul mi-a plăcut la nebunie. L-aş juca până la capăt chiar dacă asta ar dura săptămâni. Nivelul demo l-am făcut în cam 4 ore de gameplay răsfirate prin zilele săptămânii. Mă bucur foarte mult că e un joc românesc, că e cu mîţa şi că e “retro”. L-aş cumpăra fără să stau pe gânduri. Chiar dacă e amateur-indie, întrece în toate aspectele multe jocuri comerciale care se vând pe bani buni.

Claudia:
Un player răcit s-ar putea sa nu termine în 30 de minute nivelul, dar nici nu va dori să închidă joculeţul. Astea fiind stabilite, eu zic că e un succes!

Andrei:
atmosfera e supermijto

Magicul Sebi:
Băi, Vasile, foarte tare jocul, mi-a plăcut mult. Nu l-am terminat chiar atât de repede, însă asta e foarte bine, nu vrei să termini niciun joc prea repede şi apoi să nu mai ai ce face. Mă aşteptam să fie mai frustrant dar m-am prins repede de controale şi l-am gătat.

Dumnezero:
A FOST FRUSTRANT.

Grigore:
Jocul este fain şi, cu excepţia faptului că era să sparg monitorul datorită şefului care intra în birou, mă panicam şi muream (încă nu aflasem de ALT), nu este chiar foarte frustrant, ba chiar aş putea spune că mi-a adus aminte cu drag de seria Dizzy. Sincer, ar fi un joc pe care chiar l-aş plăti. Și lucrul ăsta nu l-am mai spus decât pentru Diablo 2.

Cătălin:
f frumos, închegat, mă simt în mod special ataşat cauzei lui din motive două la mînă:
unu eu chiar am avut o mîţă vasile! în amintirea lui…
doi eu chiar scriu mîţa cu î din i

Saşa:
Sasa (10/14/2010 10:01:50 PM): ah si am uitat sa iti zic
Sasa (10/14/2010 10:01:55 PM): e foarte frustrant joculetul

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Buciuman
Buciuman
13 years ago

Primul aici! Deci da si mie.

Kthxbye

therant
therant
13 years ago

Anunţ că voi testa nivelul doi cu aceeaşi bucurie.

Dumnezero
Dumnezero
13 years ago

Frustrant, dar captivant!

trackback
Tweets that mention Utopia Balcanica » Blog Archive » Omul sfinţeşte jocul (faiv) -- Topsy.com
13 years ago

[…] This post was mentioned on Twitter by Miruna Dima, S(f). Vasile. S(f). Vasile said: Păreri proaspete de la testerii jocului Mîţei! http://utopiabalcanica.net/2010/10/18/omul-sfinteste-jocul-faiv/ […]

дед мороз
дед мороз
13 years ago

Shafule, rupe-ti de la gura si da-mi si mie!

rake
rake
13 years ago

am ajuns sa comentez bloguri de pe telefon. mie imi veni o idee ba. dupa ce e gata, nu vrei sa ti-l portez pe platforme mobile? ca io ma cam plictisesc pe aici

george
george
13 years ago

vasilica, da-mi rogu-te si mie primul nivel, sa vad daca ii place mîţei sa joace la cluj:>

george
george
13 years ago

si inca ceva:ii prima data cand comentez la tine pe blog, desi te urmaresc de pe la episodu 50 si ceva, daca bine tin minte.comentariul se datoreaza, bineinteles, mîţei jucause

magicsebi
magicsebi
13 years ago

N-au fost si comentarii negative? Am eu unul: a fost prea scurt! :)

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net