Utopia Balcanica

Episodul 212: Mîţa recenzor

Uite-aşa, în completare la ce am zis ieri.

(Între timp, dacă şi pe voi vă doare un pic că doar cele două talăngi de aur de la gâtul şefului bisericii – cum care biserică, aia săracă şi discretă şi filantroapă – ar putea cumpăra 14000 de supe vietnameze la plic pentru copiii săraci, iată două situaţii în care puteţi pune mâna să ajutaţi nişte oameni, situaţii pe care vă invit să le daţi mai departe. Un artist şi profesor de mare prestanţă pe care am avut norocul să-l cunosc personal şi un tânăr medicinist promiţător care a avut ghinionul să cunoască personal un cancer rar şi nasol.)

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
boemul
boemul
12 years ago

hai bre, pică dracu de la un şprei?
ce, era cu apă sfinţită? :)

codul 30!

MrEdgar
MrEdgar
12 years ago

30 master race reporting up in this bitch! whoop! whoop!

ggl
ggl
12 years ago

Nu poţi merge la Poliţie să completezi interviul? N-am niciun chef să-i las pe recenzori în bârlog. În mor normal nu deschid nimănui care nu se anunţă, deşi odată am deschis din greşeală unor iehoviste pentru că aşteptam să vină doi tipi de la Ambient cu o saltea pe care nu aveam chef s-o car singur pe scări.

zergu
zergu
12 years ago

@ggl: Te poți duce la primărie și să declari direct acolo. E perfect legal. În plus, recenzorul n-are dreptul să intre în casă neinvitat.

Dee
Dee
12 years ago

La noi a venit o tanti simpatica. Nici o obiectie la codul 30. >:)

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net