Episodul 265: Mîţa la ora de religie

Însă chiar mutând discuţia pe teritoriul ştiinţei, şi un ateist poate constata că există o influenţă de netăgăduit a omului asupra materiei. Experimentele făcute, bunăoară, asupra apei de cercetători japonezi au reliefat un fapt uimitor: în funcţie de gândurile sau de cuvintele rostite în preajma ei, apa cristalizează diferit. Astfel, dacă avem o gândire sau un discurs pozitiv, cu elemente de apreciere şi iubire sau cu rugăciune, apa va cristaliza în forme armonioase. Dacă, dimpotrivă, ne vom răsti în preajma apei sau vom avea mesaje negative, de ură, cristalizarea apei se va face în forme dizarmonioase. (Pr. Constantin Sturzu, Ziarul Lumina)

Dej’ dacă mai aveaţi vreun dubiu că cât de prietenă e biserica cu adevărul ştiinţific şi cât de mult adevăr ştiinţific se bagă printr-însa în capul copiilor, iată un nou argument zguduitor: până şi Masaru Emoto e dac creştin ortodox verde de 3000 de ani.

Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

6 comentarii pe stil vechi

 1. Luke

  păi nu că pe mine m-a convins cercetătorii japonezi!… chiar am ascultat tot ce era la link-ul şi cre’că are dreptate cercetătorii ăia…

  apropos la grafitti.. şti ce-i ăla stilist?… un stelist din moldova!…

 2. off topic, la medicologia nu va ocupati si de zeolitul ala de la otv? ca tare-s curios.

 3. @Luke da, am pus linkul greşit, ăia sunt cercetătorii ruşi. :P

  @krossfire ieei îi luăm şi noi din urmă pe americani!

  @petrov Medicologia a fost în vacanţă, revine curînd cu chestii foarte şucare privitor la trupurile noastre bolnave. Punem şi zeolitu’ pă listă.

 4. ggl

  @krossfire “the state’s anti-evolution law” :) Scos din context, am putea fi tentaţi să credem că în statul Tennesee s-a dat o lege care să impedice speciile să evolueze.

 5. Ggl: Sigur nu s-a dat la noi o lege de genul asta prin 48′?

Dă-ţi cu părerea

ecouri