Utopia Balcanica

Probabil că dacă Mihai

…se întâlnea într-o zi cu Michel, i-o recita pe aia cu toate-s vechi şi nouă toate.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
eo
eo
11 years ago

ba fac si eo intrebarea perioadica si deja clasica: blogu asta mai ezicsta? s-o insurat trollu alfa cu doamna doftor clotilda? sau letargia asta blegoasa e doar pa baza de tenereu overdose?

Vasile
Vasile
11 years ago

E pe bază de serviciu, master, vreme închisă, şpriţuri, lasă că vine ea primăvara. O să încerc să iuţesc ritmu’ totuşi, ce naiba, o viaţă are omul şi o gaură.

eo
eo
11 years ago

master? fuck is this shit? mastering what? cre ca numa despre mastereala in matematici superioare poate fi vorba. azi maine o sa ai de schimbat pempersi la ceva pui de troll.

Vasile
Vasile
11 years ago

Io sper să se inventeze pempărşii autoschimbători pînă fac io pui.

eo
eo
11 years ago

daca pui si tu 1 leu la sfanta catedrala a sfantului neam mai mult ca sigur pravoslavnicii savanti sovietici vor rezolva problema. pana atunci insa eo ma inscriu pe lista de asteptare si cand iti fata mintea aia creatza vreun pui sa-mi trimiti si mie unu.

ggl
ggl
11 years ago

Nu ştiu dacă el pune un leu dar eu sigur aş pune foc.

Dli
Dli
11 years ago

unde pui? si unde capra?

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net