Episodul 271: Mîţa joacă la păcănele

Avem o funcţionalitate nouă pi blog, putem desena în comentarii! Apăsătoarea pentru făcut chestia asta e fix sub câmpu’ unde se comentează. A se folosi cu moderaţie şi cu talent, băieţi.

În rest, trololo trululu, Mîţa apăru. Cu ocazia asta mi-am adus aminte că, într-o cârciumă de demult, un beţiv era ferm convins că io-s Kenny Rogers.


Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

15 comentarii pe stil vechi

 1. Vlad

  Scuze pentru asta, testam doar dracia asta, nu mai fac. Nu trage!

 2. Aici e voie, că e ceva nou şi pe toţi ne tentează să pictăm carici, da’ pe viitor am să cenzurez faluşii că-s off topic. Dacă n-au să fie comentarii la un articol despre faluşi, ofcors

 3. ggl

  (o sinrenă cu barbă care pufpie dintr-o pipă)

 4. Vlad

  Aia nu-i o pipa, e un carici deghizat in pipa. Concluzie: Vasile deseneaza, si el, falusi, iar sirena aia si-o ia la muie.

 5. m-am semnat ce pl m

 6. garcea

  o gramada de pizde pruaste, desenatzi carici pa pereti; ui´ba aicea: ARTA!!!fujiyama

 7. Remus

  Ma Vasile da culoarea maro nu bagi si tu la desenat?

 8. Nu mere. N-am programat io şmenul. Nu ştiu să programez.

 9. karkalak

  Avem Mîță, ieeeeeeei !

  Vasile, cum pu.. mea se deseneaza ? Ca nu-mi apare nimic, am fireprost de linux, adblock scos …

 10. karkalak

  Gata bre, merge

 11. burado-kun

  Eu nu-mi place modul în care butoanele zboară, iar selecția nu se face atunci când le trageți, sau cum, uneori, JS GAL-uri și nu mișcarea cursorului de înregistrare în mod corect (dar care ar putea fi doar amator meu lame).

  adică am lag uneori şi dacă nu-s atent cu tableta când vreau să selectez un item îl cam drag-ui ceea ce rezultă în el nemaifiind selectat. în rest îi supi.

 12. Teletac-tu

  Minunat!

Dă-ţi cu părerea

ecouri