Utopia Balcanica

Ars Moriendi e un webcomic nou cu blasfemie şi scheleţi

Ştiu, tuturor vă e dor de Mîţa cu î din i. Şi mie. Într-o bună zi, Mîţa, Iisus, Şuşu şi Pişu şi tapirul vor reveni printre noi, precum în Biblie stă scris, declanşând cei 1000 de ani de amuzament din preambulul judecăţii de apoi.

Până se împlineşte profeţia, însă, vă invit să vă abonaţi la un BD nou-nouţ cu o poveste foarte hazlie pe care taman ce m-am apucat să o scriu. (De desenat, desenează Elena.)

teaser

Apare săptămânal, mai ales miercurea.

Fără să intru în detalii stricăcioase, e despre doi scheleţi porecliţi în mod convenabil Oale şi Ulcele. Conţine blasfemie în stilul cu care v-am obişnuit, birocraţie în stilul cu care v-a obişnuit viaţa în România, o grămadă de umor negru (uneori chiar şi bun) şi o să fie aproape glorios.

Poate fi găsit la arsmoriendi punct EU şi pe facebook.

teaser

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
kitana
kitana
8 years ago

sic transit gloria mundi…..:D

hmm
hmm
8 years ago

prea multe deja, si daraveri, si timesnew, si utopia, acuma si arse-more-andy… pierdem sirul. nu era mai bine toate la un loc?

Vasile
Vasile
8 years ago
Reply to  hmm

TNR e serviciul meu şi n-am cum să-l amestec în tot ghiveciul. Restul chestiilor nu-s atît de multe cît să pier-… ok, şi eu am pierdut şirul.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net