Utopia Balcanica

Vasile la rotisor (înregistrarea din 10 aprilie)

Fiindcă hei, ce să vezi, sunt oameni care încă n-au făcut ochi la nouă dimineaţa dar vor şi ei să asculte ce năzbâtii vorbesc ăia la radio. Mulţam Dobro că l-ai pus pe interneţ. Poate într-o zi îl pui şi pe ăla mai vechi (îmi amintesc că a fost amuzant).

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
boemul
boemul
8 years ago

mă, ai voce de radio! şi dacă aş fi rău aş zice că şi faţă la fel :)))

şi încă ceva: s-a zis că erau 12 minute până la ora 9 dimineaţa, iar eu mă uitam în dreapta şi mă întrebam: bă, de ce scrie acolo 20:48 şi nu 08:48???

Vasile
Vasile
8 years ago
Reply to  boemul

Mi s-a mai spus că am o faţă perfectă pentru radio, sunt flatat :X

Stefan
Stefan
8 years ago

Toate Dobro Show-urile din sept anul trecut sunt on-line pe mixcloud… Da un search si vezi care le are pe alea mai multe.. :)

Spor!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net