Utopia Balcanica

Aliluia! Busuioc Automat 3000 e acum şi pe iPhone

La cererea super-insistentă a publicului, îndrăgita aplicaţie care alungă dracii poate fi instalată acum şi pe iPhone-ul tău fiţos.

Deşi teologii spun că sculele Apple vin cu o grămadă de draci din fabrică, prietenii mei de la Concept Apps au dus operaţiunea la capăt cu o hărnicie demnă de cauze mai bune. Chiar şi fantoma lui Jobs s-a lăsat, până la urmă, exorcizată dintr-un dozator de apă de la mine de la birou în care se aciuase împreună cu alte câteva spirite întunecate.


apple_drac

V-am pregătit chiar şi un buton pentru descărcarea Busuiocului de iPhone. Ăsta. Mai jos. Clic.

Tadaam! Busuioc Automat 3000 merge şi pe iPhone

L-am anexat şi aici, unde-i prezentarea miraculosului instrument, imediat sub butonul pe care l-au folosit mai devreme peste 100 de mii de androizi.

Când terminaţi de aghezmuit, reveniţi, că poate vă pregătim şi alte surprize odioase.

ecouri

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

  • 铭盛卡行(QQ1228557129)所出售卡均为一级卡源,全新无任何交易记录,资料齐全,真实身份办理,亦可指定名字办理,诚信淘宝担保交易! 例如—可以给你淘宝店刷提高您的淘宝信用记录。 例如—你想接受汇款,但又不想让对方知道自己的真实姓名。 äÃË如—您想给领导送礼办点事情,但是又不想让自己的隐私暴露!这时您就需要到我们提供办理的卡,我们的卡可以让您随意的a转帐–送礼。给客户保密了隐私的同时也去除了客户的后顾之忧。本团队以真实代开卡【QQ:1228557129】办理、分别提供7大银行卡;中国银行—工商银行—建设银行—农业银行—交通银行—招商银行—邮政银行[网上银行(口令卡,电子证书,U盾)长期供应,保证全新开户,保证开户资料齐¾¥Â…¨,¤¿è¯å¸¦çœŸå®žæœ‰æ•ˆå¼€æˆ·åŽŸä»¶,承接指定名字开户我们的宗旨是:质量+速度+信誉!我们希望与 有长期需要的客户建立长期合作关系,彼此信任,共同赢利。如有需要请联系!非诚勿扰! 客户的满意是我们的心愿欢迎光顾公司宗旨: 公司执行国家金融方针和政策,在法律、法规规定的范围内开展业务, 自主经营、自负盈亏、自我约束、自担风险、切实为小企业、农民、农业及农村经济的发展服务。公司文化: 诚信—用心做事,诚信为人 规范—规范管理,依法治企 高效—真诚服务,高效便捷 和谐—同舟共济,创建和谐公司口号: 以实力、效率立足于市场 用服务、便捷来赢得口碑 崇尚职业道德,遵守法律法规  急您所急、思您所思温馨提示:在本卡行购买的卡可用于收藏使用!

Abonează-te

Lasă-mi o adresă de mail ca să te înştiinţez când mai pun o drăcie pe blog. Merci!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net
ecouri