Utopia Balcanica

#58

Gurile rele spun că Andrei B. n-ar fi primul Ministru al Sănătăţii care a fost refuzat când a fost văzut în chiloţi.

ecouri

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

  • chiar aveati nevoie de putzoiu ala ca ministru al sanatatii? un narcisist care era in rezidentiat, nu nici macar o specialitate, dar nici macar doctoratu, unu care habar n-avea cu ce se maninca un sistem de sanatate.
    inainte sa fie refuzat a fost propus. cum dracu din toti medicii de afara si din tara sa-l propui tocmai pe putzoiu ala, care din punct de vedere medical s-a remarcat doar ca vinzator ocazional de aparatura medicala?
    pozele alea spun si ele ceva, si anume ca e un narcisist dispus sa cam faca orice pentru un banut in plus “eram tinar si aveam nevoie de bani” :-)
    vasile, in enuntul tau umoristic e o mica greseala, il prezinti pe putzoi ca ministru al sanatatii, nu a fost, nu e, si cred ca nici nu va fi vreodata investit. daca nu ii va merge biznisu cu aparatele de respirat, se va reprofila probabil pe epilat pitipoance cu laseru.

    • Era doar o glumă fiindcă fostul ministru al sănătăţii a rămas în istorie la un moment dat cînd ar fi fost refuzat de nişte domnişoare care practicau prostituţia.

Abonează-te

Lasă-mi o adresă de mail ca să te înştiinţez când mai pun o drăcie pe blog. Merci!

Ultimele articole

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net
ecouri