Gigi, ultimul gepid. Episodul 3

Gigi merge la şcoală, unde învaţă despre măreţia strămoşilor săi.


gigi03

Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

10 comentarii pe stil vechi

 1. kongo

  in enumerarea ta ai discriminat toate triburile care se termina in pizii: gepizii, stupizii, insipizii si rapizii.

  svabii ca trib nu exista. numele vine de la suabi, care s-au contopit cu alti migraciosi su format alemanii, care la rindul lor dupa partiala contopire cu brgunzii si francii au format ceea ce astazi numim svabii, care la rindul lor nu au legatura prea mare cu svabii din romania, cum nici saxonii nu au nici o legatura cu sasii din romania, in romania sasii si svabii au nume aleatoriu care nu stie nimeni d eunde a provenit, dar in mod cert demostrat de istorici nu au legatura cu realii schwaben sachsen.

  umor, umor, da… :)

  • Salut kongo, să ştii că ştiu ce-s ăia schwaben dar nici zoroastrienii nu sunt chiar un trib, iar zapotecii nu au ajuns pe aici decît sub formă de muzicanţi de stradă la Eforie!

  • kongo

   pai nu era repros. era tot umor, ma rog, nu asa bun ca al tau…
   comentariu era tot la oha.

 2. Si cred ca zulusii au ajuns aici ca studenti la medicina

 3. garcea

  Vasile, Vasile…
  Mai ada ti s un cane, ca oaia assta..

 4. garcea

  Io de tine, tu de tine insile

 5. eo

  ‘ai datz-o-n pwla daca si asta-i humor. poate doar musulmanii sa se rida de poantele voastre. vasile nu mai manca de pegios ca ajungi shambelean la viezuri. plm de dadaist.

Dă-ţi cu părerea

ecouri