Utopia Balcanica

#61

Incredibil! Încă un tenismen rus care îl critica pe Putin a fost prins că se dopa cu poloniu.

ecouri

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

  • manning – inchisoare pe viata. assange – prizonier de ani de zile intr-o camaruta, viitor incert. snowden – ascuns in rusia de minia americana, viitor la fel de incert.
    e drept ca astia nu au dezertat cu secrete direct in bratele inamicului pentru o viata mai buna si mai frumoasa, ci au hotarit sa ne informeze pe noi cetatenii planetei de cacaturile pe care le fac alesii nostri.

    • Hai mai kongo, de ce ii alegi pe astia trei? Puteai sa te bagi si tu ceva milioane de irachieni, sau de sirieni, sau de libieni. Dar ce mi-e “milioane de morti”, cand putem face glume cu Putin.

    • i-am ales pe astia trei ca mi s-a parut ca e vorba despre cit de rau e putin cu “tradatorii” si “dezertorii” din propriile rinduri. sigur ca e rau, si sigur eu nu le-as spune la aia tradatori sau dezertori.
      vroiam sa spun ca noi nu sintem deloc mai buni, nici macar cu un pic, si ca pentru mine e mai groaznic ce fac ai mei, nu aialalati, pentru ca pe ai nostri i-am ales noi si ne reprezinta pe noi. nu vreau ca ai mei sa fie la fel de porci, si sigur ma deranjeaza foarte tare cind sint. si cam sint…

Abonează-te

Lasă-mi o adresă de mail ca să te înştiinţez când mai pun o drăcie pe blog. Merci!

Ultimele articole

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net
ecouri