Incredibil! Încă un tenismen rus care îl critica pe Putin a fost prins că se dopa cu poloniu.

#61

Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

3 comentarii pe stil vechi

 1. kongo

  manning – inchisoare pe viata. assange – prizonier de ani de zile intr-o camaruta, viitor incert. snowden – ascuns in rusia de minia americana, viitor la fel de incert.
  e drept ca astia nu au dezertat cu secrete direct in bratele inamicului pentru o viata mai buna si mai frumoasa, ci au hotarit sa ne informeze pe noi cetatenii planetei de cacaturile pe care le fac alesii nostri.

  • Itzik Minune

   Hai mai kongo, de ce ii alegi pe astia trei? Puteai sa te bagi si tu ceva milioane de irachieni, sau de sirieni, sau de libieni. Dar ce mi-e “milioane de morti”, cand putem face glume cu Putin.

  • kongo

   i-am ales pe astia trei ca mi s-a parut ca e vorba despre cit de rau e putin cu “tradatorii” si “dezertorii” din propriile rinduri. sigur ca e rau, si sigur eu nu le-as spune la aia tradatori sau dezertori.
   vroiam sa spun ca noi nu sintem deloc mai buni, nici macar cu un pic, si ca pentru mine e mai groaznic ce fac ai mei, nu aialalati, pentru ca pe ai nostri i-am ales noi si ne reprezinta pe noi. nu vreau ca ai mei sa fie la fel de porci, si sigur ma deranjeaza foarte tare cind sint. si cam sint…

Dă-ţi cu părerea

ecouri