Utopia Balcanica

Sneaky Putin’s hidden meanings behind 10 songs of Eurovision 2016

So you thought “Say yay!” is just poppy bullshit about celebrating the joy of life? And you REALLY thought Mr. Putin was gonna let Ukraine’s wonderful song be the only heartfelt manifesto at this year’s Eurovision?

Think again, you naïve polenta eaters.

It’s all there if you read between the god-awful lines.

Slide1

ecouri

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

12 comentarii

  • serios? mama isi aducea aminte din copilarie cum a fost cind au venit rusii in ’45. la fel ca si foarte multi altii iti pot povesti o groaza de povesti de atunci pe care mi le povestea. chestia e ca mama zicea ca pe linga sibiu pe unde locuia ea au venit 5 companii de rusi, din care trei erau de tatari. zicea ea ca rusii erau cum erau (nici intr-un caz buni), da tatarii erau absolut groaznici si prin cruzime si prin inapoiere. strabunica tatalui era din nemtii aialalti, din svabi. si ea zice ca rusii erau prosti, rai si inapoiati, dar pe alea doua companii de tatari care au trecut ope la ei ii avea in amintire ca finnd ceva de genul rusi la puterea a zecea la tot ce era negativ.

  • În plus, tătarii ne-au dat şuberecul, iar cine a fost vreodată mahmur pe plajă la 2 Mai ştie ce binecuvîntare e

 • Tătarilor le-a trecut. Da’ Ivan inca mai are porniri din astea. Ei inca mai sunt cu “uniunea de state prospere”, “uniti in prietenie”, etc. Doar că atunci când “prietenul” iti tine bocancul pe gat si iti ia tot fără sa te întrebe, numai prietenie nu e aia. Vreo 50 de ani cam asta a fost politica rusilor in raport cu “tarile satelit”.

  • Băieţi, vă reamintesc că aici suntem pe un blog filoamerican şi îi lăudăm ca atare pe prietenii de peste ocean, ok?

  • tu poti sa lauzi pe cine vrei tu sefu, ca-i blogu tau. eu nu tre s-o fac ca-i comentariu meu :-)
   dincolo de gluma cred ca romanii sint ultimii mohicani europeni, singurii care au ramas filoamericani.

Ultimele articole

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net
ecouri