Utopia Balcanica

Subscripţie publică


132cumintenia2

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
jeo
jeo
7 years ago

Hai kongo zi ceva ca asteapta boporu cuvant de-nvatzatura.

garcea
garcea
7 years ago
Reply to  jeo

chiar, io pe grafoman l´as inchide intr´o camera goala, necapitonata si i´as lasa decit o dalta si un ciocan la dispozitie. si sunt si on topic, beat this jeo.

kongo
kongo
7 years ago

ce fel de oameni sint aia care dau din banii lor ca sa intre statul roman in posesia a ceva. de ce ai face asa un exercitiu de prostie?
simplu, pentru ca de mic prunc cind nu aveai nici o parere despre nimic abstract ti-au spalat creieru, la gradinita si la scoala aproape ora de ora ca trebuie sa fi patriot si patriotismu ar fi o smecherie. spalare de creier.
cui foloseste spalarea asta de creier? pai alora de ti-au facut-o. statului.
la ce-ti foloseste tie patriotismu? ce ai tu de acolo? care ar fi interesu tau personal sa fi patriot? cu ce te alegi tu de aici?
inca de prunc ti se explica si apoi se intretine pe parcursul intregii tale vieti ca dragostea de tara e un sentiment, si inca unul natural. numa ca n-o sa intilnesti niciodata vreun psiholog serios care sa includa dragostea de tara la sentimente, pentru ca nu e, e spalare pe creier.

garcea
garcea
7 years ago

d´aia´i si zice Subscripţie, pulică! da´ai bagat si tu un typo si ai dat virgula la supt ca sa are si gura lu´donator universal din kongo ce sa …

jeo
jeo
7 years ago

statu e un mare pulalau oriunde pa planeta asa ca nu merita 1leu darmite ca acu cerseste pt bolovanu ala de kkt. sa deie kongo ca el are 5 surse si una chiar ii bugetara deci ar fi moralmente de-an pulea sa se sustraga.

garcea
garcea
7 years ago
Reply to  jeo

dilema mare monser, prin complexitate e deja gaura maro. Acu nah o fi alocatia mare la copil da´e de la statu gierman, bonurile de masa de la wikipedia, ce mai curge din infloritoarea afacere cu peturi, se descurca el, da´o fi legitim? daca da… ii punem o tablita de fier vechi cu iscriptia kurtezi of kongo si l lasam pin de craciun prin centru´ bergenbirului pardon haidälbergului sa nu zica ca nu s´tem recunoscatori.

garcea
garcea
7 years ago
Reply to  jeo

jeo sa nu confundam totusi cauza cu efectu´…statu subminat e un mare bulangiu, dap. Daca dai la o parte “statu” ramine “subminat”.Deci rau. Nu o sa (mai) reusesti in veci sa elimini subminarea da´macar s´o ti in sah. deci mai putin rau ca sa fie bine sa nu fie ca´n kongo. zic si io.

Da´apropäu, de ce nu naţonalizeaza piatra aia? ca daca lu´stat i se scoala ca vrea sa faca nu s ce pod subteran din chitila pina´n ferentauri iti da trei firfirici si te scoate cu mascatii din mocirla stramoseasca de n´apuci sa zici strazburg.

eo
eo
7 years ago

pai nu merge cu nationalizare pen’ca statu e doar bulangiu nu si prostalau. daca nationalizeaza bolovanu ala are de umblat prin trebunale ‘ternatzionale pt un kkt in ploaie. el stie ca bolovanu ala e doar un bolovan si atat nu are ce castiga dupe el. statu stie povestea cu regele care umbla de fapt in curu gol, doar snobii pun botu.

garcea
garcea
7 years ago
Reply to  eo

probabil ca´s la parandarat cu vinzatorii care din cite am inteles oricum nu pot sa l vinda ca´i patrimoniu si nu pot sa l scoata din tara. o golaneala perversa.
da´domnisoara pogonici o mai fi virgina?

jeo
jeo
7 years ago

m-as mira sa mai fie, cred ca o maculat-o don kongolea si pe ea cu jetu dintr-una dintr-alea 5 surse.

garcea
garcea
7 years ago
Reply to  jeo

chiar, n´au aparut replici? la cumintenie, zic, nu la cutremur.
mi as loa si io un breloc. c´acu cu tehnologiile astea iei o piatra de riu mai bortoasa, programezi lazaru sau jetu´de apa si zbang. as scoate si variante cu coarne, cu creasta de pankist, buze de kongolez cu piercing etiki.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net