Mă vinde!

(Update: s-a dat.)

Salut, sunt Vasile Oficial Chiar El şi am hotărât să dau cadou unui cititor acest minunat Ford Fiesta argintiu-albăstrui din 2007 despre care am mai scris.

A aparţinut unei bătrânici care a mers cu el într-o duminică 80.800 km (reali) până la piaţă, pentru că nu avea un simţ al orientării prea grozav. Mă rog, înţelegeţi voi, a fost luat de la reprezentanţă, proprietar unic, rulat doar în Bucureşti şi în vacanţe prin ţară.

Motor 1,4 diesel, 68 de cai frumoşi adică de 11,(3) ori mai mulţi decât pot fi înhămaţi la o căruţă. A bătut/troncănit doar o dată în viaţă (foarte recent) şi atunci i s-au schimbat ambreiajul, distribuţia şi bateria la un service de încredere.

Vehiculul are şi aer condiţionat, geamuri faţă electrice, închidere centralizată, kit fumători / mâncători seminţe şi un radio + CD player care s-ar putea să vină cu un CD complet gratuit înăuntru sau nu.

Tot ce trebuie să faci e să fii primul care îmi dă pe el 3000 de euro.

Şi să comentezi cu “Parkikik”. (Atenţie, se scrie cu trei k iar comentariile fără 3000 de euro nu vor fi luate în seamă!)

Detalii la vasile (a rond) utopiabalcanica punct net.

exterior0

 

* Dacă vreodată ai de ales între acest minunat Ford Fiesta şi dl primar Robert Negoiţă, trebuie să menţionez că Fordul are şi toate taxele plătite.

** Lidl-ul din poze nu e inclus în preţ.

(Update: s-a dat.)

Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

20 comentarii pe stil vechi

 1. jeo

  da di ce nu functioneaza ca doar poti downloada cei 3000 de iepuroi oricand, chiar de mai multe ori.

 2. Pastel

  vezi ca l-ai parcat pe 2 locuri…..

 3. jeo

  mna oricum pretu e cam mic, precis are ceva hibe obscure sau piata aia nu erea la 80800 de km ci la 80800 de mile. la pretu asta se vinde loganu benzinar.

 4. jeo

  daca-mi faci un restauratio in integrum la toate commenturile ucise pe nedrept de-a lungu secolelor p’acest blog, tz-o cumper eo. karma contra karma maestre.

 5. kongo

  fordurile se vind fara manualul de utilizare, in locul lui primesti mersul trenurilor.

 6. eo

  mie chiar mi se pare un pret bun pt masina asta. de ce vrei s-o vinzi? iti faci upgrade la mustang?

 7. virgil

  Acu’ chiar ca m-ai jignit. Ma confunzi cu panarama aia de jeo?

 8. jeo

  ce-i aia(ala?) fiat?

 9. jeo

  adica dai fordu si ramai cu rahatu?

Dă-ţi cu părerea

ecouri