DEMASCAT! Incredibila legătură dintre Vasile şi, evident, George Soros

OK, puţini ştiu că Vasile (*eu), proprietarul blogului Utopia Balcanica, deţine PE INTERNET şi un site care găzduieşte o bandă desenată cu scheleţi unde nu s-a mai întâmplat nimic de câteva luni de zile (scuze Elena!) şi care se numeşte Ars Moriendi.

Sună cunoscut? Domeniul arsmoriendi.eu e înregistrat la name.com, aparent o companie oarecare de înregistrat domenii.

Priviţi, însă, dincolo de PERDEAUA DE FUM!!!

Putem afla de pe WIKIPEDIA că Name.com, unde VASILE a înregistrat domeniul saitului cu scheleţi, a fost înfiinţat în 2003 de William “Bill” Mushkin, actualmente instructor de yoga în Denver, Colorado.

Toată treaba cu yoga e EVIDENT menită să ne distragă atenţia, trimiţându-ne pe piste false cu Bivolaru şi spiralele lui. Adevărul e că fondatorul name.com este ACELAŞI William “Bill” Mushkin care, conform profilului său de linkedin, a lucrat timp de 1 AN ŞI 9 LUNI la University of Colorado din Denver.

University of Colorado din Denver este însă doar UNUL din cele patru campusuri ale Universităţii din Colorado, cel mai important fiind University of Colorado din Boulder.

ACEEAŞI University of Colorado din Boulder unde şi-a definitivat studiile domnul Tsakhiagiin Elbegdorj, despre care cu siguranţă aţi auzit fiindcă este ACTUALUL PREŞEDINTE al MONGOLIEI!!!

ACELAŞI TSAKHIAGIIN ELBEGDORJ care, în 2014, a susţinut un discurs la Central European University în BUDAPESTA, instituţie FONDATĂ de nimeni altul decât

GEORGE SOROS!!!

ba chiar i-a adresat următoarele CUVINTE:

In this regard, I would like to congratulate our good friend George Soros for spearheading this effort worldwide, for his unwavering commitment to education and lasting prosperity for all.

“OUR”
good friend? Cumva al lui Tsakbambim Elglembonj *ŞI AL LUI VASILE DE LA UTOPIA BALCANICA*? Sau… Soropia Soroşnica?!

CONCLUZIA PUTEŢI S-O TRAGEŢI ŞI SINGURI!!!!!!

(Sursa: sursasursei.ro)

"And I would have gotten away with it too, if it weren't for you meddling kids!"

“And I would have gotten away with it too, if it weren’t for you meddling kids!”

Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

14 comentarii pe stil vechi

 1. pedro

  ..io credeam ca esti fan donald trump..

  • Acelaşi Trump care a avut un reality show de căcat la NBC, o divizie NBC Universal, unde era vicepreşedinte Paula Madison, care era ÎN ACELAŞI TIMP în board-ul Center for Public Integrity, un ONG care a primit o donaţie de la nimeni altul decît GEORGE SOROS?

 2. adevăru’ e că io te bănuiam de ceva ani…

  • Dar ştii că blogul tău e hostat la WordPress.com, serviciu oferit de Automattic, o companie cu 478 angajaţi. 4+7+8=19. Ştii cine e pe locul 19 în Forbes 400?

   GEORGE SOROS

 3. eo

  lucru necurat maica!

 4. Vasile

  L-ai demascat pe masonul satanist care esti

 5. Theodor Schwarz

  Habar n-ai sa te ascunzi ma Vasile… pe mine nu ma banuiesste nimeni de legaturi cu Soros. Mwahahaha!

 6. AI_core

  între mine și Soros n’o să găsești nicio conexiune oricât te’ai strădui, dar m’a sunat deunăzi să’mi zică să’ți transmit că’ți taie hostingul la ars moriendi deoarece saitu’ n’a mai avut nicio activitate.
  și chiar mă miram să fie Soros așa larg de mână să te lase să’i ocupi serverul fără să produci nimic!

 7. kongo

  nici nu era nevoie de asa deductii complicate. szörös inseamna pe maghiara paros, cu mult par, cu multa pilozitate. cine e blogeru cu par lung si care se declara capetenia barbosilor si mai e si csango si pe deasupra mincator feroce de chiftele americane?

 8. Simi

  Toti Ardeleni,nu-i au la suflet,pe Unguri.Pe Iohanis l-au votat,pt.ca au un respect,pt.Nemti,dar…mare le-a fost dezamagirea,cind acest Presedinte,a pus Priministru…un Ungur,nu Roman cum era normal,firesc si culmea….il mai vrea in continuare.Acesta da Patriotism,respect pt.Romania,pt.votanti Romani.I-mi pare rau ca ,cu acest comportament,i-a pierdut pe Ardeleni.De George Soros,ce sa mai vb.nu se asteapta nimeni,ca el si Unguri,sa fie prieteni,Ardealului,Romaniei.

 9. Unu

  Sunteți cu toții niște marionete!!! Adevărata perdea de fum este chiar Soros!!!
  Cel care îl controlează in plan civilizational virtual este Lorin Fortuna!

 10. Parno Dula

  Tatăl meu mi-a spus când eram mic, “să te ferești de omul sospân și de cel soroș”. Nu l-am crezut, și azi sunt sclav la mulţinationale… :(

Dă-ţi cu părerea

ecouri