Utopia Balcanica

Încercuirea cetăţii Belina, faza pe spam

Se vede de la o poştă că ăsta-i mai mult decât un raid. E un asediu în toată regula. Disperaţi, mercenarii încolţiţi azvârl cu spam încins de pe metereze.

Domniţa Bombonica şi-a smuls cerceii ca să mai cumpere nişte sponsored posts. Chiar şi copiii sharuiesc cu praştia din vârful turnului.

Fiecare like contează, oşteni! Capul sus şi ochii la insights! Nu e reach ca reachu’ nostru! Avem doar kick şi ban pentru trădători! strigă baronul, hotărât să nu lase cetatea pe mâinile temutului Olaf. Vom birui şi de data asta!

Doar povestitorul ştie că baronul a dosit nişte aur (din alea 21 de milioane), a făcut tunel pe sub ziduri şi undeva pe aproape e o caravelă gata să-l ducă în Lumea nouă.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
M.S.R.M.
M.S.R.M.
6 years ago

Și acum, ca ne-a spus povestitorul, știm și noi. Bănuiam de dinainte, dar nu eram siguri. Nu turnam niște napalm pe la gurile tunelurilor?

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net