Utopia Balcanica

Închide uşa că te trage Orientul

Bună seara, dragii mei cititori, cei mai frumoşi şi mai deştepţi reprezentanţi ai populaţiei alfabetizate! Mă ştiţi, da? Eu sunt ăla cu statul independent în beci.

De-a lungul a doi ani grozavi şi-un pic, meseria mea a fost să oripilez mironosiţe, să dau în politicieni, în biserică, în animalele fără stăpân, să vă încânt auzul, gustul şi mirosul cu cântecele şi poezele. Am fost, pe rând sau de-a valma, microcefal împuţit, filosof bărbos, gazetar vigilent, paranoicul din buncăr, bardul boem şi navigatorul pe valuri de vodcă.

Acum m-am mutat aici pentru că vreau să fac o treabă mai consecventă, mai scârboasă şi în acelaşi timp mai graţioasă. Exact, aceleaşi porcăriciuni cu care v-am obişnuit. Numai că de data asta nu sunt singur. Clic ca să vezi cine mai trage la ramele acestei galere scriptice. Există, deci, şi alţi tâmpiţi aici, în curul Europei.

Prin prezenta tocmai am brevetat UTOPIA BALCANICA (fără căciulă pe a-ul din coadă), ghiveci de veci sau loc de gaze, tărie şi gazetărie. Cum vă place. Aici se vor întâmpla artă, cultură, scandal, politică şi haz de necaz, într-o plăcută contradicţie neantagonistă demnă de orele de socialism ştiinţific.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net