Utopia Balcanica

La aşa tată, aşa votată

Elena! Tu, fată!

Organul de gaze, tărie şi gazetărie “Utopia Balcanica” te felicită pentru fulminantele tale succesuri în aceste alegeri. Ai dovedit în mod elocvent că peste patru la sută din tinerimea României s-a regăsit, la un moment dat, în tine, şi ai adus mare cinste numelui pe care-l porţi, care a dat numai savante de talie mondială.

Pentru că pleci să ne reprezinţi ţara, îţi ofer nişte adrese utile din Bruxelles, ca să nu pierzi prea multă vreme orientându-te pe acolo. N-o lua ca pe o jignire, ştiu că eşti fată de marinar, da’ chiar vreau să te pui cât mai repede pe… reprezentat ţara şi… ă… sunt convins că ştii foarte bine care sunt îndatoririle tale pe-acolo.

Louis Vuitton e pe bulevardul Waterloo, la numărul 59.
Parfumuri de la Givenchy (Jivanşi) îţi iei pe avenue Louise, 523.
Pe rue du Marché aux Fromages, lângă piaţa mare, găseşti şaormeriile.

P.S. Dacă trebuie vreodată să vorbeşti în faţă la nenea ăia, roagă-l pe Gigi să te ajute cu discursul sau sună-l pe unchieşu’ Marean.

P.P.S. A sunat primarul de la Buzău. S-ar bucura să pozezi pentru stema oraşului, zice că n-a mai văzut la nimeni buzău ca al tău.

P.P.P.S. Uniunea artiştilor plastici ţi-a trimis şi dânsa un cadou, o minunăţie. Dacă o mişti, face cu ochiul şi i se vede o ţâţă, păcat că nu iese la scanat să vezi şi tu.

contra003

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net