Utopia Balcanica

Make love, not variolă

Cu încă ceva haios voi fini o dată pentru totdeauna subiectul teribilei conspiraţii din jurul vaccinului iudeo-mason de care Satana se va folosi să ne mătrăşească ca pe gândaci.

Vremea este 1790-1800.


Domnul Jenner a ştiut să profite de constatarea genială a domnului Jesty şi a dat omenirii primul vaccin propriu-zis, care te fereşte de variolă. Se cheamă “vaccin” de la vacă, fiindcă imunizarea faţă de crâncena şi scârboasa boală se făcea cu ajutorul unui virus încuscrit, cel al variolei taurinelor, mult mai blând faţă de om. Lui Jenner îi plăceau lăptăresele.

Astăzi variola a fost eradicată complet. O molimă care scuipă seminţe în capul oricărei gripe (porcină, felină, divină sau de altă natură) a fost pusă la respect. Aliluia. Ce-i haios?, veţi întreba.

La 1800, puzderie de grupuri precum “Anti-Vaccine Society” răcneau cât le ţineau bretelele că injecţia cu pricina e periculoasă, e o conspiraţie a mârşavei aristocraţii şi… transformă oamenii în bovine. Poza-i din Wikimedia Commons şi se găseşte întreagă aici.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net