Utopia Balcanica

Somptuoase păsărele

Dragi tovarăşi şi pretini!

Vă anunţăm cu erotică satisfacţie că riscul de democraţie în România a dispărut în 1990, care va să zică democraţia s-a născut moartă sau nici măcar nu s-a născut.

În acel an de graţie, luceferii blânzi ai huilei au ocrotit cu mâinile lor de gheişe panselele rondului de la Universitate de teroriştii sângeroşi, în frunte cu Ana Blandiana. Aceştia ameninţau să pună în practică mârşava Proclamaţie de la Timişoara.


Stârpirea golanilor a avut succes iar duşmanului de clasă îi este azi imposibil să se constituie într-un partid care să ameninţe bunul mers al noului comunism. Orice factor destabilizator va avea de ales între a deschide filiale în 20 de judeţe şi a fugi în Spania să caute visul american.

Vă mai informăm că, pentru a asigura rotaţia la ugerul ministerelor grele (industria, transporturile et co.), FSN din cadrul PCR a fost segmentat după cum urmează:
a) Una bucată partid care este în acelaşi timp şi socialist, şi liberal. Conţine fufe şi hoţi de cai şi este condus de un bătrân lup de mare. Prietenii noştri de la Moscova apreciază marea ca loc de obârşie al tuturor bunelor maniere şi moravuri.
b) Una bucată alianţă între un partid socialist şi unul liberal. Programul ei pentru ţară este să îl dea jos pe marinarul menţionat mai sus ca să-şi instaleze propriile fufe şi pe hoţii de cai aferenţi.
c) Biserica Ortodoxă Română, spre a servi drept reper moral (alături de Tudor Chirilă) şi a urma ilustrului său partener comunist pe filiera megalomană şi îndobitocitoare.

Ştiut fiind că socialiştii şi liberalii sunt duşmani de moarte, vom asigura alianţei de la punctul b) binecuvântarea ţărăniştilor, pentru că ţărăniştii sunt duşmani de moarte atât cu socialiştii, cât şi cu liberalii. Totul se desfăşoară conform principiilor “contradicţiei neantagoniste”, explicată pe îndelete în orice manual de Socialism Ştiinţific.

În ceea ce priveşte scrutinul care se apropie, considerăm că 20 de ani au fost suficienţi pentru încălzire. Concurenţa liberă (dar neantagonistă!) nu poate decât să ne întărească musculatura întru mai bunul exerciţiu al autorităţii. Vom permite aşadar celor două tabere să-şi împartă prin luptă dreaptă organele aparatului de stat. Astfel, se vor putea utiliza:
a) Mititeii, fasolea, zahărul, orezul, găleţile şi şepcile partizane, plimbările cu autobuzul în scopuri electorale.
b) Afişe lipite peste afişele adversarului, afişe care imită afişele adversarului, copiii pălmuiţi, scandalurile sexuale, apelul la dispariţia dinozaurilor, acuzaţia de “comunism”, dezgroparea cadavrelor de dizidenţi, ajustarea baladei lui Toma Alimoş, promisiunea de a transforma căcatul în bici, laptele în miere şi viceversa.
c) Relaţiile de prietenie cu “marii moguli” (Patriciu, Vântu, Felix ş.a.m.d.) şi “micii moguli” (Dan Diaconescu, vărul Săndel).
d) Colaborarea cu artişti ai poporului de mare notorietate (N. Guţă, F. Salam, R. Prinţesa-Ardealului) în scopul realizării de trainice adaosuri la patrimoniul cultural mondial.

Printr-un decret ulterior vom desfiinţa în sfârşit separarea puterilor în stat. Astfel vom avea primul parlament zerocameral din Europa şi din lume iar Guvernul va putea să-şi exercite dreptul de veto în toate deciziile acestuia.

Posturile de Preşedinte şi Prim-ministru vor alterna anual, primind mai apoi noile titulaturi de “Batman” şi “Robin”; atribuţiile acestora vor fi stabilite ad-hoc de către ocupanţii lor în deplină discreţie şi ambiguitate.

IMPORTANT! Ignoraţi sfatul mincinos al agitatorului Vasile din gazeta ilegală “Utopia Balcanica”! Acesta vă va îndemna să scrieţi “M**e” pe buletinele de vot, corupând feciorelnica inutilitate a procesului electoral.

Corect este să plasaţi ştampila aici.

Sau aici.

Mai trăiţi? Bine…

Organizaţia de Fost Tineret a PSD-L al FSN din cadrul PCR

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net