Utopia Balcanica

Lapte şi (pre)miere

Am hotărât să nu aleg un câştigător pentru concursul Mîţei, concurs care tocmai s-a încheiat. Exact, am hotărât să îi premiez pe toţi cei 5 (cinci) participanţi, căci au fost nişte adorabili. Îi rog, prin urmare, să-mi comunice adresele lor poştale ca să-şi primească minunăţia cândva în cursul zilelor sau săptămânilor care urmează.

În ordinea în care le-am primit, clic pe ele să le vedeţi!

Primul participant a fost Cosmin. Dânsul câştigă premiul special al categoriei “ezoteribilism” fiindcă n-am înţeles poanta. N-am apucat niciodată să văd afurisitul ăla de film. Promit că am s-o fac. Cândva. De asemenea, mad Photoshop skills, man.

Dani B. a exploatat apropierea sărbătorilor de iarnă, câştigând titlul de cetăţean de onoare al satului Răstămanu, comuna Giumeica, (nu numai, dar mai ales) pentru că a inventat canabisul murat.

Condeiera sau Condeera primeşte Menţiunea Onorifică “În umbra lui Dani B.” fiindcă a fost a doua care s-a legat de ziua lui Iisus. Aşteptăm noutăţi din viaţa personajului Eftene. Mîţa apreciază sincer ruralitatea nobilă de care dânsul dă dovadă.

Sabina foloseşte Paint.Net, ceea ce o face automat să merite un premiu. Că îl foloseşte pentru experimente ciudate à la Dr. Mengele, ei bine, asta e altă poveste.

Iar Animaloo este el însuşi. Îmi pare rău pentru toţi ceilalţi participanţi, dar (mai ales în acest context) acest domn a surprins cel mai bine esenţa benzii desenate cu Mîţa cu î din i. Magna cum laude, monşer!

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net