Utopia Balcanica

Lapte şi (pre)miere

Am hotărât să nu aleg un câştigător pentru concursul Mîţei, concurs care tocmai s-a încheiat. Exact, am hotărât să îi premiez pe toţi cei 5 (cinci) participanţi, căci au fost nişte adorabili. Îi rog, prin urmare, să-mi comunice adresele lor poştale ca să-şi primească minunăţia cândva în cursul zilelor sau săptămânilor care urmează.

În ordinea în care le-am primit, clic pe ele să le vedeţi!

Primul participant a fost Cosmin. Dânsul câştigă premiul special al categoriei “ezoteribilism” fiindcă n-am înţeles poanta. N-am apucat niciodată să văd afurisitul ăla de film. Promit că am s-o fac. Cândva. De asemenea, mad Photoshop skills, man.

Dani B. a exploatat apropierea sărbătorilor de iarnă, câştigând titlul de cetăţean de onoare al satului Răstămanu, comuna Giumeica, (nu numai, dar mai ales) pentru că a inventat canabisul murat.

Condeiera sau Condeera primeşte Menţiunea Onorifică “În umbra lui Dani B.” fiindcă a fost a doua care s-a legat de ziua lui Iisus. Aşteptăm noutăţi din viaţa personajului Eftene. Mîţa apreciază sincer ruralitatea nobilă de care dânsul dă dovadă.

Sabina foloseşte Paint.Net, ceea ce o face automat să merite un premiu. Că îl foloseşte pentru experimente ciudate à la Dr. Mengele, ei bine, asta e altă poveste.

Iar Animaloo este el însuşi. Îmi pare rău pentru toţi ceilalţi participanţi, dar (mai ales în acest context) acest domn a surprins cel mai bine esenţa benzii desenate cu Mîţa cu î din i. Magna cum laude, monşer!

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net