Utopia Balcanica

Câinele care latră nu Hruşcă

Încă câteva ore şi-l comemorăm pe Dean Martin (25 decembrie 1995)!

Un comentariu la ceva ce-am scris mai devreme mi-a adus în atenţie spotul de mai jos. Dânsul promovează învăţământul religios în Republica Moldova. Dânsul mă scârbeşte profund.

Trebuie să învăţăm religia deoarece toţi oamenii trebuie să cunoască de unde vin, deoarece Dumnezeu ne-a creat. Eu cred în Dumnezeu, dar unii nu cred. Credinţa este cea mai scumpă, este ceea ce ne păzeşte, ar fi zis un copilaş de clasa a patra, saitul organizaţiei cu pricina fiind aici.

Nu poate să nu-mi fie milă.

Fiind amărâţi şi săraci, sunt chiar mai susceptibili decât noi la cele două tulpini de germene infecţios care merg mână în mână: stânga colectivistă a lu’ Tata Marx şi cristofascismul de rit bizantin. Al doilea e ăl mai periculos, fiindcă poate parazita la fel de bine o putere de centru, de dreapta, unionistă, moldovenistă sau de oricare altă speţă cât timp populaţia e alcătuită din troglodiţi.

Nu uitaţi:

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net