Utopia Balcanica

Puşca şi cureaua revelată

Azi-noapte Dumnezeu mi-a vorbit. Îmi dau seama acum că tot ce am făcut aici a fost o teribilă eroare, că scriitura mea nu era altceva decât o unealtă a Diavolului. Întorcându-mi privirea cu 180 de grade, am reuşit să înţeleg Măreţia Lui.

Nu-mi mai rămâne decât să şterg cu buretele blasfemiile reprobabile la care m-am dedat de-a lungul timpului şi să-mi urmez noua şi sfânta datorie de a duce mai departe Cuvântul Domnului. Astfel Iisus mă va ierta pentru cruzimea cu care l-am portretizat în vicioasa bandă desenată “Mîţa cu î din i” – de fapt şi de drept “Satana cu î din i” -, care se încheie azi definitiv. Pocăiţi-vă! Dumnezeu vă iubeşte, de aceea vă va şi pedepsi amarnic dacă nu renunţaţi la mijloacele voastre necurate.

Căcat, pe bune, e ca şi cum aş încerca să vă povestesc chestia asta la cârciumă: nu pot păstra o mutră serioasă, vă prindeţi şi râdeţi de tentativa mea jalnică. Dumnezeu mi-a mai spus că o parte din şoferii RATB sunt azi în grevă, dar că mersul pe jos e sănătos. De asemenea, Dumnezeu m-a avertizat în legătură cu câteva perechi de şosete pe care le pierdusem sub pat. Aliluia!
Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net