Utopia Balcanica

Polonezul zburător

Ah, bă, să nu uit, naşpa! a murit prezidentul Poloniei. Nu singur, ci alături de şeful băncii naţionale, şeful statului major şi o cantitate considerabilă de alţi înalţi demnitari. Ghinionistă naţie polacii ăştia, zău! Dar supravieţuiesc. Merită admiraţi, şi nu numai pentru Wyborowa.

Ce e şi mai ironic din partea sorţii (oh, mai ironic chiar decât titlul meu!) este că excursia lor în Rusia avea ca scop jelirea mai multor mii de polonezi care împing şi ei sfecla în sus din vremea regretabililor Stalin şi Beria.

Ce e şi mai şi mai ironic din partea sorţii este că Kaczynski nu s-a avut deloc bine cu ruşii. Era un mare conservator, deci probabil un hăbăuc, da’ într-o poziţie ingrată ca a Poloniei asta-i singura atitudine care te poate împiedica să devii neamţ, respectiv rus şi stângist. Păcat domnule, mare păcat. Acu’ sigur are să treacă pe la ei conducta ruşilor. Requiescat in pace.

Băi şi cum poate 4chan să pună întotdeauna punctul pe i?

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net