Utopia Balcanica

Trişti şi câştigi

Bă, ştiu că ăsta-i semn de blog de căcat, da’ trebuie să mă văicăresc niţel pe cale sentimentală. Am îmbătrânit şi fiecare rând de beri se prezintă la pachet cu “bă, domnule T., câţi eram cândva şi câţi am rămas şi lumea s-a schimbat şi oamenii au devenit serioşi”. Am îmbătrânit şi deschid geamantane cu felurite artefacte despre care ştiu sigur că au o încărcătură sentimentală da’ am uitat-o. Am îmbătrânit şi deschid caiete vechi şi mă gândesc că cândva eram în stare să scriem minunăţii, am fi figurat în antologii la un loc cu Bogza.

Atunci îmi aduc aminte (oau, nu m-am ramolit de tot, îmi amintesc ceva!) că încă locuiesc într-un beci psihedelic şi că berea “Bere” de la Mega Image e un leu patruzeci şi-i chiar băubilă. Pe deasupra,…


Există Zappa.

Există “Bob Marley al Africii”, Seydou Koné alias Alpha Blondy.

Există psy-trance pe care tu-l ascultai înainte să termine toţi cocalarii grădiniţa.

Există the Kinks.

La un loc cu altă dragoste mare care nu mai are nevoie de prezentări.

Ştiţi ce nu există? Dumnezeu nu există, obişnuiţi-vă în pisicii mă-sii cu ideea.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net