Utopia Balcanica

Bazarurile au fost aruncate

Băi băieţi, se apropie (11-13, luna asta) ediţiunea 2010 a foarte simpaticului bâlci Street Delivery de pe Arthur Verona. Cu ocazia asta amicul zmângălitor Octav (alias motanul şmecher care fumează mult) vă invită să admiraţi o sumedenie de bănduţe desenate. În principiu am să-i fac şi eu o vizită, nu mă rataţi! Detalii la dânsul pe blog. Iată şi afişul.

Evenimentul, organizat de Ordinul Arhitecţilor şi alţii care nu vor fi numiţi pentru că sunt naşpa, luptă nu pentru delfini, nici pentru calotele glaciare, ci pentru un traseu pietonal între Cişmigiu şi Icoanei. S-o vedem şi p-asta, domnilor! Nu pot decât să le urez mult succes. Poate la anul mă mobilizez să street-deliverez şi eu ceva, acum doi ani a fost distractiv şi parcă m-am ales şi cu ceva mâncare pe gratis.

În altă ordine de idei, a fost cutremur, circulă zvoane cu Elena Udrea prim ministru (stay tuned!) şi cineva încearcă să-l trezească la realitate pe Petru. Să sperăm aşadar că apucăm să vedem desenele lui Octav înainte să vină peste noi grămadă, necruţători, călăreţii Apocalipsei.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net