Utopia Balcanica

Nasol invictus

Interneţii au nevoie de o miliţie. Una care să respecte caracterul interneţilor: anonimă, nepărtinitoare, sinceră, agresivă la ea în ogradă.

Eşti un musafir frecvent pe-aici deci ai ceva în cap. Şi nu te-ai săturat de bloguri scrise cu picioarele, prost documentate, urâte, fără pic de aromă? De ocazionalul guru onlain cu priză la mai mult public decât merită? De scriitori care sunt scriitori fiindcă au spamat în draci, fiindcă au ţâţe sau fiindcă sunt prieteni cu A-listerul Gogu de la sculărie? Nici nu te poţi lua de ei, eşti un ins simţit şi-ţi strici reputaţia când golăneşti aiurea.

Da, poţi să fii anonim pe ştiu eu ce imageboard sau nesemnându-ţi comentariile pe bloguri, da’ eu vreau să văd ceva mai amplu. Un forum unde nişte băieţi (şi fete) neconstrânşi (şi neconstrânse) de povara identităţii să ia la tocat tot ce-i nasol în blogosfera autohtonă şi pretutindeni în galaxia .ro.

Trolli de peste tot, sculaţi şi participaţi! Eu vă las în bara din dreapta link către mirificul amplasament unde şi eu îmi voi da cu părerea sub acoperirea anonimatului. Fără milă.

Utopiabalcanica punct net bară nasol. Work in progress. Sugestiile sunt binevenite.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net