Utopia Balcanica

Veşti de adormit copiii

O veste de la Mîţa cu î din i:

După cum scrie şi în bara din dreapta, pe magazinul meu de la Smartgifts găseşti acum primele tricouri cu mine şi cu Iisus! Bumbac sută la sută! Momentan le comandaţi pe riscul vostru, Vasile încă nu şi-a primit exemplarul ca să vă poată asigura că-s imprimate frumos.

P.S. Nu vă plângeţi lui Vasile că-s scumpe, el nu primeşte mai nimic de pe urma lor. Vorbiţi cu capitaliştii care le confecţionează. Sau, cel mai grozav, imprimaţi-le unde ştiţi voi mai bine!

Şi o veste de la mine:

Se vrea promovat agregatorul nasol. De aceea mă adresez băieţilor şi fetelor cu blog şi-i invit să participe la o mică concursăraie. Ideea e să scrieţi un articolaş cât de mic sau mare vreţi voi în care să fie vorba despre ce-i nasol pe internet sau ceva de genul. Titlul e la alegerea voastră, aveţi voie să fiţi oricât de supăraţi şi de răi poftiţi; singura chestie e să linkuiţi în el o dat către nasol punct org. Care, da, e acum nasol punct org!

Toţi participanţii primesc un link în subsolu’ saitului. Autorul celui mai amuzant articolaş primeşte acilea pe Utopie o recenzie a blogului lui, care să ateste faptul că nu-i un blog nasol. Dac-aţi scris ceva, anunţaţi într-un comentariu fix aici.

Acu’ fiindcă-i joi şi afară-i senin, vă las să urmăriţi primul desen animat al lu’ Fiodor cel de mai devreme. Povestea unei crime, 1962.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net