Utopia Balcanica

Manele, tekel, fares

Jam session (“nebunie”) de instrumentişti manelişti din anturajul lui Dan Bursuc. Linia de bas aparţine regretatului Leonard Dumitru, zis Leonard Ciuciu, zis Leonard al lu’ Verginica, zis Leo Bass. Basul are şapte coarde şi ţumburuşe de aur. Şi cu asta sper că am alungat ultima prejudecată de pe acest blog.

Şi dacă n-aţi închis încă fereastra cu gânduri tribaliste ca “huo, manelişti, lăutari, Ausländer raus! eu ascult metale grele şi sunt blond”, acest videoclip comemorativ mai conţine o doză bună de meşteşug de basist şi, în partea a doua, nişte triluri jazz-fusion-lăutăreşti tare, tare interesante. Băi, frumosul e pretutindeni, răbdare să ai să-l cauţi.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net