Utopia Balcanica

Vrăjitorul din Doz

E genul ăla de moment când mă emoţionez şi zâmbesc complice în barbă. Poate când gloria îi va radia din fiecare por şi cadânele-i vor face vânt cu frunze de palmier, vechiul nostru prieten DJ Boroş îşi va aduce aminte cine a chemat primul un interneţ întreg în ajutor când a fost nevoie.

Text şi foto: Ziua de Cluj.

Clujeanul Mihai Bogdan Pop este instructor de dans pentru elevii unei şcoli din Mănăştur, dar a ajuns vedetă în urmă cu 15 ani, când a lansat piesa „Dozatorul”, cunoscută printre primele piese dance din România.. Acum, “DJ Boroş” vrea să reintre pe piaţă, ca să folosească notorietatea pe care i-a asigurat-o, săptămâna trecută, un concurs naţional în care a ajuns pe locul secund.

Concursul, organizat de MTV, urmărea să stabilească cea mai bună piesă a ultimilor 15 ani, iar „Dozatorul” a fost pe punctul de a-l câştiga. În final câştigătoare a fost piesa „20” de la Voltaj, însă nimeni nu-şi face iluzia că întrecerea a fost corectă. „A fost categoric fraudă, nici nu se pune problema”, spune DJ Boroş, pentru faptul că, în ciuda susţinerii puternice a piesei „Dozatorul” de către blogosfera românească, piesa „20” era în orice moment cu câteva zeci de voturi peste piesa clujeanului.

„Eu sunt foarte mulţumit oricum, principalul câştigător sunt eu”, i-a spus Boroş reporterului ziuadecj.ro. Acum, pentru că în ultimele două săptămâni „am răspuns non-stop la telefoane de la ziarişti”, acesta vrea să folosească notorietatea pentru a reintra pe scenă. A şi compus deja o piesă de sezon, „Nu ne poate lua Crăciunul nimeni”, pentru care vrea să filmeze şi un videoclip. „Piesa este despre cei care vor să fure Crăciunul. Am două poliţiste care vor apărea unde se întâmplă lucruri ciudate, ca nişte apărători ai Crăciunului, şi luptă cu cei care vor să-l fure. Încercăm să obţinem autorizaţie ca să folosim o maşină de Poliţie în videoclip, dar dacă nu o vom obţine, o să cumpăr un girofar, am văzut unul în piaţa Mărăşti”, spune acesta.

În piesă, DJ Boroş introduce şi hitul său, „Dozatorul”: „Dozatorul nu a murit, doar s-a ridicat la cer şi curge cu fericire peste noi”, a explicat el.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net