Utopia Balcanica

Prin urmare şi-aşa deci / e vorba de discoteci

Dacă vă aduceţi aminte, dragii moşului, luna noiembrie 2010 a fost luna Dozatorului. O lună tristă în care ni s-a dovedit că marii învârtitori din mediile româneşti n-au simţul umorului. E nevoie de un loc unde Dozatorul să fie mereu primul.

Mai mult decât atât, dacă vă aduceţi aminte de când ieşeaţi din casă şi mergeaţi la petreceri de apartament, întotdeauna distracţia era în jurul calculatorului când se punea muzică penală şi toată lumea se hlizea că cât de ironic e să asculţi în mod ironic manele sau muzica anilor ’90 sau Paulică de la Roman.


Nu, nu v-am făcut un apartament în care să daţi chiolhane, ar trebui să-l aveţi voi că sunteţi băieţi mari. În schimb v-am făcut un depozit de muzică de petrecere pe care îl voi umple cu mare drag şi cu multă hărnicie. Încă lucrez la dizain şi la funcţionalitate da’ bazele au fost puse şi zarurile au fost aruncate. DiscoTEC punct utopiabalcanica punct net (joc de cuvinte drăguţ, te-ai prins!) e de acum înainte dozatorul TĂU!

DiscoTEC e şi pe feisbuc iar dacă ai un blog, bloguleţ, bloguşor eşti invitat să faci schimb de linci cu DiscoTEC. Lasă comentarii acilea sau scrie-mi ştii tu unde ca să batem palma.

Mai avem de burduşit baza de date cu cântece mişto, de compus un manifest ambiţios şi de făcut un formular prin care cititorii să trimită propuneri de piese şi cre’ că putem ieşi din ruşinoasă fază beta care tocmai a început în noaptea asta.

Ironie de hipstăr? Plăcere autentică? Tu decizi. Dozatorul doar dozează.

Sugestii Gogule?

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net