Utopia Balcanica

Cu hangerul fără disco-teacă

Aliluia! unul dintre proiectele mele n-a răposat în faşă, ba chiar înfloreşte şi uimeşte. Este vorba despre mirobolantul dozator-arhivă de muzică-pe-care-îţi-doreşti-să-nu-o-fi-auzit-niciodată, discoTEC. DiscoTEC este calea noastră, a tuturor, spre o lume mai bună, după cum sugerează şi Marele Cantautor Cristian Simionică, demn urmaş al lui DJ Boroş.

Pentru cine a ajuns târziu la bâlci şi nu ştie unde se schimbă valuta, aicişa este scurta descriere a fonotecii de haur, descriere care descrie ceea ce este şi ceea ce face proiectul cu pricina.

Acum că avem 77 de bijuterii arhivate şi peste o sută de fani pe feisbuc putem să începem adevărata distracţie. Anunţ aici, că totuşi aici vede mai multă lume.

Punctul unu. Caut colaboratori. Cerinţa – să cunoască tainele muzicii ridicole şi (preferabil) să ştie să pună un filmuleţ pe sait. Răsplata – vor cunoaşte mai bine tainele muzicii ridicole şi vor putea pune oricând filmuleţe pe sait.

Poate vor primi şi o bere din când în când şi o vor bea împreună cu astfel de somităţi precum subsemnatul Vasile şi Buciuman de la Rezistenţa. Pe măsură ce dezvoltăm conceptul, cine ştie ce ne rezervă viitorul. DiscoTEC party? Radio discoTEC?

Punctul doi. Caut amestecători pricepuţi! Ce trebuie voi să faceţi iaste să intraţi pe Tubedubber şi să combinaţi o melodie care a apărut pe discoTEC cu un videoclip care a apărut pe discoTEC. Sau combinaţi o melodie de pe discoTEC cu un videoclip care n-a fost pe discoTEC. Sau viceversa. Sau cum vreţi voi. Uite un exemplu grăitor.

Cele mai amuzante amestecuri vor intra într-o păginuţă specială de pe discoTEC, mixoTEC pe numele ei, iar autorii lor vor fi onoraţi cum se cuvine!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net