Utopia Balcanica

Melciul secolului

Aţi ghicit, Vasile şi Mîţa lui sunt pe drumuri. Dacă până mai ieri nu v-am putut scrie pentru că eram foarte, foarte beat pe un deal la Comarnic, de mâine vă voi zâmbi mai puţin beat de pe plaiurile însorite ale micului sat corfiot Acharavi, de care mă leagă o veche dragoste. În principiu Mîţa se va întoarce peste vreo săptămână (că n-am paint în deplasare), dar eu vă voi ţine la curent cu năzbâtiile mele şi zilele viitoare. Dar pentru că nu ştiu când voi prinde următorul interneţ fără fir, vă las cu un mic concurs.


Se dă succesiunea de fotograme de mai jos, cu escargoţi mucilaginoşi, intitulată “Sărutul”. De fapt era un fel de smardoială între doi melci pe care-i pusesem unul lângă altul cu de-a sila, dar hai să ne imaginăm că se pupă.

Ceea ce trebuie să facă vajnicul cititor este să conceapă dialogul amuzant dintre protagonişti. Vajnicul cititor îmi va trimite dialogul, gata lipit pe poze sau nu, la drojdia (coadă di maimuţî) gmail punct com. Bineînţeles că aveţi voie să modificaţi şi pozele fix aşa cum credeţi voi că-i de cuviinţă. Uite şi pozele (e cu clic pe ele):

Ceea ce va câştiga vajnicul câştigător… ei bine, da, scot artileria grea din beci. Vajnicul câştigător îmi va trimite o poză cât mai penibilă cu dânsul (se poate şi în curul gol) pentru ca eu să-i execut un portret. Nu m-am hotărât încă dacă în creion, în tuş sau pe pânză, da’ va veni gata înrămat.

În plus, îi aduc ceva drăguţ de la greci. Ceva cu melci, scoici, raci sau craci.

Hai, baftă.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net