Utopia Balcanica

Câtă frunză, câtă barbă

Frăţie, trebuie să menţionez (cu întârziere) o iniţiativă foarte nobilă şi foarte mişto a Vizitiului, care este un om care merită mai multe beri din partea mea.

Ce zice vizitiul? Dânsul sugerează ca dumneavoastră, dragi bărbaţi (şi distinse doamne, dacă aveţi cu ce) să vă radeţi complet părul facial pe data de 30 septembrie, adică răsalaltăieri, ca să vă întreceţi în bărbi la întâi noiembrie. Totul cu dovezile fotografice de rigoare.


Sper ca vajnicul organizator să înţeleagă că n-am fost prea dispus să blogăiesc şi să trolăiesc în ultimele zile şi să vă permită şi vouă, cititori de Utopia Balcanica, să vă bărboşiţi – că se lasă cu şpriţuri şi cu premiu! Sau mânăriţi voi EXIF-ul pozelor şi faceţi pe niznaiu’ ca nişte băieţi de băieţi, dacă jupânu’ competiţiunii nu-i de acord să vă păsuiască.

După cum aţi ghicit, eu nu voi participa căci – deşi înţelepciunea anticilor spune că nu barba îl face pe filosof – al dumneavoastră Vasile nu ar putea să-şi defrişeze podoaba pentru mai puţin de-o garsonieră în bloc nou.

Să-l citez uite-acilea pe sus-menţionatul, să vă super-lămuriţi dacă v-aţi lămurit deja.

Dacă m-ai urmărit până acum, cititorule, foarte bine. Pentru că vei afla că primul lucru şi cel mai uşor de îndeplinit, deoarece practic depui efort dacă nu-l faci, este creşterea bărbii. Precum acelaşi Bărbat garantat 100% ştie, denumirea sa vine întocmai de la cuvântul pe care îl poartă pe faţă, “barbă”. Barba face diferenţa imediat vizibilă dintre masculi şi femele, prunci sau fătălăi care nu pot creşte păr pentru că au supt ţâţă peste termen.

Nu îmi răstălmăci vorba, nu trebuie să îi duşmănim pe aceşti neînţărcaţi şi nici să le facem de ocară în faţa altora. Doar că din păcate pentru feţele lor spâne, nu vor putea lua parte la Cel Mai Straşnic Eveniment Al Toamnei – Oktöbeard!

Cu umlaut, c-aşa e cööl. Şi promit că voi reveni asupra subiectului bărbi.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net