Utopia Balcanica

Regal cu zero

Cred că orice român adevărat… la naiba, orice bărbat de pe mapamond care nu se jenează şi care are simţu’ recunoştinţei va fi de acord cu mine când zic ce-o să zic uite-acum pe acest blog al meu. La mulţi ani, Majestate!

Astăzi, 25 octombrie, Taylor Vixen, una dintre reginele pornografiei internaţionale, împlineşte frumoasa vârstă de 28 de ani. Ieei!

De asemenea, că tot ziceam ieri de moaşte, regele Mihai a ţinut mult aşteptatul discurs în Parlament, în care-a enunţat nişte chestii plate şi banale, nedezvăluind nimic spectaculos şi uimindu-ne încă o dată prin claritatea şi măiestria oratoriei sale. Rezumat aici.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net