Utopia Balcanica

Sfinte de îngheaţă apele

Şi-ncă trei noutăţi freş de la Mitropolie.


Click:

Interpreta Raluca Tănase este o vedetă dusă la biserică, la propriu. Deseori solista merge să se roage ori să se închine. De data aceasta, ea nu putea rata o nouă ieşire la Mitropolie. Cântăreaţa de la Bambi şi-a dat întâlnire cu fanii la moaşte.

“Tu, fată, hai pân’ la mitro, să dăm pupi la Dimi!”. Înfiorător, nu? Acum îţi vei da seama că “plângeam când îi vedeam împreună, plângeam când îi vedeam ţinându-se de mână” e despre homosexuali sau că… stai, Bambi nu au avut altă melodie. Suntem în siguranţă.

Cancan:

Pe cat e de pacatoasa pe platourile de filmare, pe atat e de pioasa Alina Plugaru in viata de zi cu zi. Vedeta porno, despre care CANCAN a dezvaluit in trecut ca nu rateaza nicio slujba de la Manastirea Cernica, a fost ieri la Patriarhie ca sa puna mana pe moastele Sfantului Apostol Andrei.

Alina a auzit că aşa fac fetele ambiţioase. Pun mâna pe un moaşte d-ăsta şi s-au aranjat pe viaţă. Logica deprinsă la şcoala de pornache i-a dictat: dacă unu’ de 50 şi ceva de ani îţi dă BMW şi casă la Bucureşti ca să-l pupi, unu’ de două milenii te bagă direct în top 300.

Gândul:

[…] dar si o icoana a Maicii Domnului “devenita facatoare de minuni dupa ce s-a constatat ca, desi initial era pictata altfel, figura Fecioarei Maria s-a schimbat, având un usor zâmbet”, dupa cum explica unul dintre oamenii Patriarhiei care se ocupau cu ordinea la obiectele de cult.

În acea clipă, ascuns în altar, un englez naiv ajuns printr-o încurcătură umoroasă să treacă drept popă ortodox răsuflă uşurat. Şi îşi jurase că nu mai lasă să i se întâmple chestia asta.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net