Utopia Balcanica

Nu e ţintă cum e ţelul şi nici câine ca căţelul

Uite o chestie pe care n-o vedeţi prea des la mine pe blog. E okei, un strop de varietate nu strică chiar dacă acesta-i un jurnal de răi, de duri şi de cinici.

Tocmai fiindcă însuşi termenul “cinic” vine de la cuvântul grecilor pentru căţel, băi băieţi, am şi eu o rugăminte la voi. Mă gândesc că poate există printre cititorii mei (şi prietenii lor şi urmaşii prietenilor lor) cineva care vrea un căţel. Eu nu vreau un căţel, că nu mă omor după ideea de animal de casă în general, mai ales că căţeii nu sunt pisici. Dar ăsta e un căţel adorabil, nu-i un zăvod de pus la oi. Arată mai a om decât toată redacţia Dilemei vechi.

Acest foarte mic căţel din rasa Chien Communautaire a fost găsit acum vreo două zile într-un cartier bucureştean, rătăcit de familia lui de căţei proletari cu venituri foarte reduse. E sănătos şi mi se transmite că-i şi deştept pentru un căţel de vârsta lui (repet, e foarte mic).

Se află în continuare în Bucureşti dar gazdele lui actuale au deja un cotoi leneş şi un mare dulău fioros, astfel încât nu-l pot lua în plasament nici măcar dacă ar plăti chirie. Ceea ce el oricum nu face pentru că e un căţel. E vioi, e simpatic, scoate sunete, are poftă de mâncare. Dacă nu-l vrei acasă, măcar dă anunţul ăsta mai departe. Okei, mulţumesc.

(Nu l-am făcut eu da’ îl dau şi cu autograf, dacă convinge pe cineva chestia asta. Cine-l vrea, să scrie aici şi-l contactez eu, sau să dea un mail la drojdia [a rond] gmail punct com.)

Am menţionat că-i dintr-un lot experimental de câini japonezi super high tech web 2.0 care nu fac pişu, nu lasă căcăreze, nu latră noaptea*?

*În condiţii de laborator. Experienţa dumneavoastră poate varia.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net