Utopia Balcanica

Şi nazalele-i zuruie crunte

Băi băieţi, uite care-i chestia. De vreo două zile eu nu v-am scris ni’ca fiindcă sufăr.

M-am întors noaptea de la prea multe chiolhanuri autumnale prin frig fără căciulă (sau cine ştie ce-am făcut) (sau cine ştie ce-am făcut fără căciulă) şi m-am îmbolnăvit de muci. Când îmi suflu mucii hotărât şi demn, pentru că asta îi deosebeşte pe bărbaţi de simplii mucoşi, sună vecinii să-mi zică că dacă mi-am luat elefant sau ce pula lor se aude. Şi sufăr.

Aşa că hai să facem un forum (mă rog, aproape un forum), fiindcă suntem paseişti şi ne e dor de vremea forumurilor. V-am pus şi sus linc către el, vă aşteaptă să faceţi clic, ieei.


Momentan forumul nostru e aproape gol puşcă. Poate că va şi rămâne aşa dar eu vi-l pun la dispoziţie. De el ne putem folosi pentru discutat aproape orice, de la ce fac eu aici pe sait (sugestii, idei, inspiraţie, Mîţe, muzici de haur pentru pus la conservat) până la poezia de avangardă pe care aţi scris-o aseară pe budă când aproape că nu v-a priit şaorma. Înregistrarea pe forum e aproape super simplă, cenzură aproape nu există şi puteţi pune în mesaje feţe de trol aproape câte vreţi.


Şi ştim că vreţi, pentru că asta arată că sunteţi versaţi în ale interneţilor. Aproape.

Mă duc să mă mai îndop cu medicamente de sinteză, singurele medicamente din singura medicină care funcţionează cu adevărat, dar nu înainte să mă întreb:

…sunt oare chiar ultimul al 771.000-lea om care a înţeles în sfârşit, într-un moment de holbaj singuratic la ecran, ce zic de fapt the Clash în melodia asta?

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net