Utopia Balcanica

Interneaţa pe răcoare

Adică nişte lincuri.


Dinstinsul amic Vlad a scris, cum are el obiceiul, cele mai lucide texte despre ce s-a petrecut recent prin oraş. Unul joi. Unul mai devreme, duminică.

A mai scris ceva demn de citire şi o gagică de pe Criticatac uite-aici.

Colegul meu în ale non-şpiritualităţii, Bezbojnicul, a reacţionat corect la cre(ş)tinismul de care s-a făcut vinovat consiliul naţional al audiovizibilului. Că tot a fost “vrem spitale, nu catedrale” unul din laitmotivele evenimentelor de zilele astea.

Meşterul Krossfire a semnalat o mare troleală de la Mama Rusia cu care putem şi noi empatiza.

Iar pe iutube, în sfârşit!, cineva îl traduce pe Vîsoţki pentru noi, ăştia care abia dacă bunghim patru cuvinte din textele lui cele mişto. Culmea, traducerile nu sunt chiar în dialectul iliescian al limbii engleze.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net