Utopia Balcanica

Episodul 270: Mîţa ia nişte medicamente experimentale

Să moară Jean de pe casă, dacă mai aud ceva de tânăra mamă eroină de cinşpe ani care urăşte ungurii pentru că pur şi simplu şi de-aia, am să fiu întru câtva supărat. Singur Mako a scris ceva citibil pe subiectul ăsta.

De asemenea, dacă mai văd pe undeva balada aia pastorală cu “discursul lui Putin”, sigur o ştiţi, circulă o copy-pastă pe interneţ, am să îl declar oficial cretin (prin puterea injectată în mine de către zeul şaormei) pe cretinul care o păstuieşte, pentru că:

– Deşi e musculos şi blond şi vă place vouă pentru că aveţi nevoie de figuri paterne în viaţa voastră tristă, Vladimir Putin nu a zis niciodatăIn Rusia trăieşte poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minorităţi; acestea trebuie să respecte Rusia, pe ruşi şi legile fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminaţi; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SĂ PĂRĂSEASCĂ IMEDIAT RUSIA!!!” şi nu a fost nici măcar aplaudat 5 minute.
Falşu’ a circulat iniţial în engleză, datat 4 februarie a.c., numai că saitul lui Putin, unde-s transcrise toate discursurile lui Putin, dovedeşte elocvent că el în ziua aia vâna urşi sau făcea orice altceva, dar nu dădea discursuri fasciste.
– Rusia are înăuntru peste douăzeci de republici autonome, o grămadă de alte entităţi teritoriale care au şi ele diferite grade de autonomie şi 27 de limbi oficiale.
– De-aia nu putem avea noi chestii mişto, pentru că voi credeţi tot ce scrie în calculator.

M-am întristat. Mîţa. (şi sursa involuntară de inspiraţie)

ecouri

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

19 comentarii

 • Ex-ce-lent! :) (Şi da, acum îmi dau seama că am văzut azi dimineaţă titlul ăla cu coada ochiului, chiar pe wallu’ dumitale. Cîcat. Da’ ideea benzii de mai sus rămîne ideea benzii de mai sus.)

 • Vasile… nu puştoaica e de vină…
  .. super, deci s-a descoperit pastila fericirii eterne!… adică precum porcu-n coteţ!..

 • N-am zis că are vreo vină. E greu să fii vinovat de ceva cînd ai 15 ani. Am zis numa’ că nu e foarte dăşteaptă, şi tre’ să fii de acord că foarte puţini oameni sunt dăştepţi la vîrsta aia.

 • foarte revigorant episodu´cu mitza desi irelevant(in sensul statistic)Pacat ca Mako ala nu lasa decit comentarii de pe fesebuci ca´i trollam jumatea romana pin´la colaps.

 • la pitic am ban, nu stiam ca scrie la vais ;o)) dar iti multumesc pt. eftimie. experienta mea cind am incercat sa cumpar o paine vb romaneste in conditiile in care io vb ungureste cu, fara si pe linga accent, este ca vinzatoru´care era si brutar a incercat sa´mi zica in romgleza sa astept nitel si a disparut pt. vreo 3 minute care mie mi s´au parut cinci si s´a intors cu o paine abiea scoasa din cuptor. dar tre´sa´mi fac mea culpa: cel mai frumos se trolleaza la cite un articol despre unguri :o)))

 • Mie imi plac toti oamenii in mod egal, iar cu ungurii n-am avut nici o treaba, fiind din Oltenia, asa ca mi se cam rupe de toata treaba asta cu Covasna, Harghita si Tinutul Secuiesc. Ce mi se pare ciudat e ca s-a atacat prea multa lume, din ambele tabere, din cauza unei pizdulici anonime care a aparut cu un steag pe cap. E o lume libera, putea sa apara si cu o pula in frunte, sau cu Satan, sau cu pula lui Satan. Bine, aici mai intervine si faptul ca aia a vrut sa ii troleze intr-un mod ostentativ pe unguri, si toata lumea a exagerat si anarhie in iuchei. S-a facut caz prea mare din treaba asta.

 • dedesubt am preluat abuziv un comentariu de pe gandul, il redau aici fara alte comentarii:

  “Bună ziua. Continuă circul mediatic cu puștoaica din Covasna. Fraților maghiari și români: aseară la Realitatea TV era invitată eleva din Covasna. Puștoaica a mințit în legătură cu ziua de 1 decembrie. Anul trecut elevii nu au fost în școală nici în data de 30 noiembrie (fiind liber din cauza zilei de Sfântul Andrei – în 2012 a fost vinerea, astfel 1 decembrie sâmbăta, și spunea că au fost huiduiți în timp ce intrau în clasă după pauză) și nici în ziua de 1 decembrie. În aceea zi în Covasna nu a fost nimeni huiduit. În plus moderatorul trebuia să întrebe, dacă diriginta nevrotică era unguroaică, sau româncă. Este de naționalitate română. Atât. Circul este creat de politicieni și alimentat de jurnaliști slab pregătiți.”

 • Noa mare lucru, publicul otevist avea nevoie de o altă dramă acum că Elodia a expirat. Şi i s-a dat sub forma fetiţei cu bentiţă tricoloră care, vai, a fost discriminată.

  Noi traim la aici la Ardeal foarte bine împreună cu Pista şi cu Ianncsi, mulţumim dar nu era nevoie de demonstraţii cu steag, bentiţă şi alte cele de ziua maghiarilor de pretutindeni.

 • Ba Vasile, deci te rog io imperativ sa nu ma discriminizezi, ca io am emigrat extra taman pina´n bavaria federala ca sa sufér mai mult ca voi!!huo, huo, huo= tora tora tora.

 • I am flying USA to Germany and need to buy an airline apvproed carrier for the 8 hour flight. I have 2 cats and not sure how big the carrier should be so they are both comfy.

Ultimele articole

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net
ecouri