Utopia Balcanica

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

16 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Bibi
Bibi
14 years ago

=)) foarte tare! Mita si Isus sunt niste jmecheri!!!! i luv mita!

Xeno
Xeno
14 years ago

HAHAHAHA! dar daca stau sa ma gandesc mai bine e trist…

Imperatrix
Imperatrix
14 years ago

Cîcat! Dar stim cu totii ca asta trebuia sa se intample. Comunismul a fost, cu cata jertfa!, ingenuncheat de catre disidentii revolutionari ai secolului XXI. Gratitudinea noastra se indreapta catre varul Sandel, catre dl Dan Diaconescu (“OTV: EUROPA LIBERA A VREMURILOR NOASTRE”), le multumim smeriti Nasului si sclipitorului Cristian Gava, si, in cele din urma, o asiguram de intreaga noastra pretuire pe monarha Ardealului, Alteta Sa Regala Principesa Roxana. Iubitul conducator l-a trasnit o data pentru totdeauna cu dreapta sa pe tov. Iliescu, ultima fiara bolsevica din Europa. Sa ne fie de bine.

sticladementa
sticladementa
14 years ago

comunism nu va mai fi, dar base va reintroduce totalitarismul.nu cred ca va fi deacord sa imparta puterea cu altii.e un “jucator”,nu stie sa medieze conflicte, sa aduca o stare de echilibru.situatia e trista; daca noi nu vom face ceva, astia infunda haznaua rau de tot. ma uitam azi prin facultate, la mai tinerii votanti care aduceau osanale lui basescu, si cum a invins el domne, singur singurel, CLASA politica din Romania, si “mogulii”(acest nou cuvant la moda)….parca il si vedeam pe Base calare pe cal alb, invingand balaurul.

Imperatrix
Imperatrix
14 years ago

Incep sa cred ca e o problema cu facultatea asta per se, atitudinea e intr-adevar predominanta. :) Fara legatura, dar breaking news, ne-a zis proful de farmacologie clinica (deci suntem cum ar veni la un nivel maxim de incredere in evaluarea dovezilor de eficienta terapeutica) ca vaccinul anti-porcin al dlui Cantacuzino este unul dintre cele mai bune produse ale institutului, asta dupa ce a analizat indeaproape studiile clinice efectuate pana acum. Io una il cred. Da’ si daca fac Guillain-Barre dupa ce ma imunizez…! :P

Imperatrix
Imperatrix
14 years ago

Sa nu uit. Tavarîş inginer Mîţov, ia liubliu tibia…

Vasile
Vasile
14 years ago
Imperatrix
Imperatrix
14 years ago

Da, ii iubesc si tibia, si fibula, tot! :P Sa ma corecteze tov. Fritz daca e cazul, nu dumneata!

krossfire
krossfire
14 years ago

Bai, au fost atat de aproape de ei…ii puteau omori pe-amandoi :D

Vasile
Vasile
14 years ago

@Krossfire asta s-a intimplat intr-un episod anterior. And you can’t kill something that is already dead, can you?… BUHUHUHU!!! (strigate de teroare)

Theo
Theo
14 years ago

Da, osul acela isi trage denumirea de la vechii rusi antici, care au impus inexplicabil forma de acuzativ a pronumelui personal la persoana a doua ca denumire stiintifica. Cercetatorii romani sustin insa varianta dezvaluirii identitatii unui oarecare Tiberiu, folosindu-se de formula colocviala “Tibi e” in loc de mai inteligibila “Tiberiul este”. Oricum, cert este ca denumirea de peroneu este strans legata de cea de perineu multumita procesului delicat al sutului in cur. Va multumesc.

Vasile
Vasile
14 years ago
Theo
Theo
14 years ago

[scoate sunet de trompetica cu buzele]

Imperatrix
Imperatrix
14 years ago

Pirineu, Theo, pirineu, vorbeste corect dpdv medical. :))

@habio
@habio
14 years ago

te intereseaza un schimb da’ link cu mine(blogul meu) ?

Vasile
Vasile
14 years ago

Nţ.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net