Utopia Balcanica

Episodul 91: Scaraoţchi, artist plastic

Trebuie să actualizez lista personajelor! Mîţa şi Iisus au mulţi prieteni noi. Adică trebuie s-o rescriu complet. În noaptea asta sau mâine. Chiar, voi ce personaje vreţi să mai vedeţi pe-aici?

De asemenea, Oana se întreabă dacă vrea cineva o mîţă în vârstă de 1-2 luni.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
trackback
Tweets that mention Mîţa cu î din i, episodul 91! Scaraoţchi face o labă. -- Topsy.com
13 years ago

[…] This post was mentioned on Twitter by daniel bobe, S(f). Vasile. S(f). Vasile said: Mîţa cu î din i, episodul 91! Scaraoţchi face o labă. http://utopiabalcanica.net/2010/05/07/episodul-91-scaraotchi-artist-plastic/ […]

Runia
Runia
13 years ago

Io-i vreau inapoie pe Susu si Pisu, cre’ ca au potential mare :)

ake
ake
13 years ago

o propunere de luat în zeamă ori seamă: să fie ca personaje noi, 2 cârnaţi: unul de oaie şi care normal trebuie să fie deştept ca oaia, făcând-o mereu de oaie…iar celălalt, un cârnat de porc şi care face faze de mare porc. Ambii duhnesc a usturoi pentru că evident sunt cu usturoi, şi cum era şi uşor de anticipat trebuie să fie doi cârnaţi cocalari… iar cârnatul cel mare (trebuie să fie unul dintre ei mai mare în grad, că-i umflat cu mai multă grăsime) îşi ţine mereu o scobitoare între măsele ca un mare cârnat ce e…Mă opresc pentru că deja încep să fac nuvelă : )
De ce cârnaţi? Pentru că doar suntem înconjuraţi la tot pasul de cârnaţi…

pisicu'
pisicu'
13 years ago

Vasile, nu tenta pisicu’ cu o pisica mica :D In alta dezordine de idei, eu vreau sa le mai faci felul lui Fredo si Pid’jin.

StrAl
StrAl
13 years ago

Salutare, scuze de dranj dar cum as putea sa vb cu Vasile aka. Dr.Piftilian? E in legatura cu drojdierii

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net