Utopia Balcanica

Concurs: Câştigă o cană mişto cu Iisus!

Prin harul domnului vostru Iisus, erou secundar al celei mai amuzante benzi desenate de pe acest sait mişto la care beliţi cepele acum, puteţi câştiga

Cana Galileii, care transformă apa în vin în doar 3 paşi simpli! Precum în evanghelia după Ioan stă scris:

7. Zis-a lor Iisus: Umpleţi vasele cu apă. Şi le-au umplut până sus.
8. Şi le-a zis: Scoateţi acum şi aduceţi nunului. Iar ei i-au dus.
9. Şi când nunul a gustat apa care se făcuse vin şi nu ştia de unde este, ci numai slujitorii care scoseseră apa ştiau, a chemat nunul pe mire,
10. Şi i-a zis: Orice om pune întâi vinul cel bun şi, când se ameţesc, pune pe cel mai slab. Dar tu ai ţinut vinul cel bun până acum.
11. Acest început al minunilor l-a făcut Iisus în Cana Galileii şi Şi-a arătat slava Sa; şi ucenicii Săi au crezut în El.

Tot ce trebuie voi să faceţi este să alcătuiţi o imagine cu titlul “Iisus face o minune”.

Poa’ să fie o bandă desenată cu mai multe cadre, poa’ să nu. Puteţi s-o faceţi din poze culese pe gugăl (nu mă supăr dacă nu aveţi drepturi asupra lor), puteţi s-o desenaţi voi de mână, puteţi folosi cadre din Mîţa cu î din i sau personaje din cele pe care vi le pun eu la dispoziţie mai jos. Important e s-o daţi la drojdia (puţă de maimuţă) gmail punct com.

Concursul ţine până la 25 martie, care 25 martie nu este numai ziua lu’ Fritz, ci şi Buna vestire, adică ziua când Iisus vesteşte cine-a câştigat cana lui magică. Toate contribuţiile vor fi publicate acilea şi veţi fi lăudaţi cum se cuvine.

Cana cea mişto se va acorda prin tragere la sorţi, deci şi cei lipsiţi de simţul umorului au o şansă, deşi nu văd ce căutau aici de la bun început.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net