Utopia Balcanica

Episodul 209: Mîţa şi Iisus se pierd pe munte

À propos, înainte să revin la treaba cu Braşovu’ trebuie să fac şi niţică cârcoteală. Iaste vorba despre broşura scoasă de băieţii de la Ciucaş, care propune în jurul oraşului o serie de trasee pentru drumeţie şi haiducie.

E uşor kitschy, cum îi stă bine unui produs promoţional pentru o bere populară, arată OK per total iar textul e scris bine. Atâta tot că…

…la dracu, nu-ţi spune nimic concret despre traseele cu pricina, de unde încep, cât durează, ce marcaj tre’ să cauţi, de o hartă cât de mică pe coperta 3 sau 4 nu mai vorbesc. WTF Ciucaş, chiar vrei să-i targheteşti cu drumeţiile astea doar pe ăia care n-au să le facă niciodată? În rest eşti o bere bună.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net