Utopia Balcanica

Episodul 247: Cele mai frumoase flori

Iar vine paştiu’, iar ne simtem creştini, mânca-v-aş. Da’ până la paşti avem o duminică întreagă să-i cinstim pe aceia cărora soarta le-a dăruit, mai în glumă, mai în serios, nume impunătoare precum Tuberoza, Mimoza, Floriol şi Zambil.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ovi sirb
ovi sirb
11 years ago

Mie abia acum mi-a trăznit să dau în Google Traducere titlul ziarului. E… Libertatea?

Luke
Luke
11 years ago

:))).. bai… de n-am ras de unu singur aici.. se uita astia (colegii) la mine ciudat, da-i in pleazna!..

Deci pe maine ai serialu cu sisu si pisu??.. yeyeyeyee…

Bezbojnicul
Bezbojnicul
11 years ago

Libertatea Populară!

Andrei
Andrei
11 years ago

Aş vrea să am în telefon măcar un Sânzian. Noi de florii dădeam drumul de pe dealuri la anvelope în flăcări şi petreceam. Cred că era tradiţie locală, dar dacă ştiţi vreun deal prin zonă, hai să bem câte-o fliuşcă, să dăm foc la nişte cauciucuri weekendu ăsta.

melina
melina
11 years ago

@Andrei: uitasem complet de toata faza cu arsul anvelopelor. si la mine la tara se facea chestia asta, dar nu am mai vazut asa ceva de cel putin 10 ani.

herodot
herodot
11 years ago

don’t you ever grow tired of doing that?
[ba-dum, tsss]

Vlad
Vlad
11 years ago

Mai misto decat arsul in sine al anvelopelor era cand aruncai cu tuburi de sprei, baterii si petarde in foc si sperai sa ii treaca cuiva neste schije prin benoacle.

Andrei
Andrei
11 years ago

@Prieteni, o trecut weekendu, n-am dat foc la nimic, am stins destul în schimb. Sper că măcar ați încins niște cauciuc aplicând prietenie și forță de frecare. [ba-dum, tsss]

Andrei
Andrei
11 years ago

Se aprobă. Bă, hai să ne facem un comitet ceva, o asociație, că eu n-am făcut niciodată parte din așa ceva, și cred ca mi-ar da distincție și un nou sentiment de importanță. Prietenii paharului, sau așa ceva :))

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net