Utopia Balcanica

Nutreţ pentru suflet

Pe toţi ne scot din sărite reclamele, indiferent că-s pe radio, la tv sau pe interneţ. Chiar şi când suntem acei oameni care le fac sau când suntem cei mai buni prieteni ai acelor oameni care le fac, schimbăm canalul când vin reclamele sau căutăm disperaţi x-ul din colţ pentru că, să fim serioşi, dă-le-n cîcat, abia am scăpat de lozincile stahanoviste şi uite ce ne-a dat în schimb piaţa liberă. Reclame. De obicei făcute fără umor, pentru tâmpiţi.

Atât de rar se întâmplă ca o reclamă să fie bună. De fapt, că io-mi asum fără jenă riscul de a folosi cuvinte mari, atât de rar se întâmplă ca o reclamă să fie perfectă. Romvac, ai tot respectul meu, prin prezenta îţi promit că când mă mut la ţară să cresc capre voi apela numai şi numai la serviciile tale atât de fredonabile.

Să moară Jean, e impecabilă din toate punctele de vedere.

Mai era una aproape la fel de mişto pentru ceva supliment de magneziu şi calciu pentru văcuţe, din păcate nu-i pe youtube. (Dacă găseşte cineva cântecu’ – e cu nişte gagici în costume secuieşti şi refrenul e Del-Ca-Mag, Del-Ca-Mag! – să-mi dea un mail; köszönöm!)

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net