Utopia Balcanica

Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem girafa refăcută

Nu am văzut în viaţa mea girafa de la Antipa, sau poate am văzut-o astă-toamnă când am fost la Antipa şi nu am băgat-o în seamă pentru că o girafă în piaţa Victoriei e pură normalitate.

Dar mă doare, zău dacă nu mă doare când nişte huligani huliganizează o machetă din polistiren, ipsos sau ce dracu’ era, un obiect total inocent care a făcut cu siguranţă deliciul unui copil la un moment dat, doar ca să fie huligani. Girafa nu s-a manifestat niciodată. Girafa nu are religie, nu are ideologie, nu are nimic la viaţa ei. Cine pula calului ar putea avea ceva împotriva unei girafe? Petre Roman?

Băieţii de la Rezistenţă strâng bani ca să înlocuiască/restaureze girafa. Oferă chiar atenţii şi măsline cui sponsorizează gestul.

Vă invit să-i ajutaţi, e mai mult decât un caz umanitar. E un caz animalitar. Eu unul voi dona o sumă cel puţin moderată, dacă băieţii nu reuşesc să strângă mia de euro până la leafa mea, care e departe.

De asemenea, voi ţine legătura cu prietenii mei nobili şi săritori ca să aflu cine-a fost darnic. Ăl’ de donează peste 120 lei nu câştigă doar o menţiune specială pe saitul lor şi o poză semnată, ci şi un desen cu o girafă, făcut de mine cu marcărul pe coală A4, semnat, datat şi dedicat în două versuri elegante.

Gândiţi-vă la copii, hingheri fără suflet care’steţi dacă nu sprijiniţi girafa.

Mă rog, dacă vă dau banii afară din casă şi nu sprijiniţi girafa.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net